5 способів, як отримати практику англійської мови

Ви чули це не раз, а ми не втомлюємося повторювати: практика англійської мови дуже важлива під час її вивчення. Звичайно, найкраща практика – це спілкування з носіями мови. Але як же бути, якщо ви вчите англійську в Києві, у вас немає знайомих нейтів спікерів, а поїздка до Америки або іншої англомовної країни абсолютно не входить у плани?
 

5 способів, як отримати практику англійської мови

Розглядаємо варіанти мовної практики в рідному місті

 

Де ж можна пройти практику англійської мови?

  1. Запишіться на розмовні клуби, де збираються люди, які бажають отримати практику спілкування. У середньому, такі групи включають до 15 людей і одного модератора (часто носія мови), який контролює весь процес. Розмовні клуби та курси англійської мови також організовують такі безкоштовні заходи як дні відкритих дверей, майстер-класи з вимови, граматики тощо.
     
  2. Англомовну практику можна отримати на спеціалізованих сайтах, призначених для спілкування (Polyglot Club, italki), а також у соціальних мережах (Instagram, Facebook). Залежно від своїх цілей ви можете обрати звичайне спілкування іноземною мовою або онлайн-навчання з носіями за відповідну плату. 
     
  3. Пройти практику англійської мови можна, звичайно ж, на групових курсах. На таких заняттях відводять величезну кількість часу для розмовної практики. У середньому, це 80% від усього уроку. Практика буде позитивно позначатися на ваших навичках сприйняття мови на слух, а також значно збільшить словниковий запас. На мовних курсах ви подолаєте мовний бар'єр і будете насолоджуватися живим спілкуванням.
     

  4. Спілкування з однодумцями і друзями. В оточенні кожної людини є родичі та друзі, які вивчають або добре знають англійську мову. Спілкуючись з ними англійською, ви будете вправлятися у вимові та сприйнятті мови на слух. Звичайно, під час таких «занять» завжди є спокуса перейти на рідну мову. Поставтеся до такої практики серйозно, якщо хочете побачити й почути результат.
     
  5. Найдоступніший і найприємніший спосіб – дивитися фільми та серіали, читати журнали й книги винятково англійською. Якщо цей спосіб поки є для вас складним, то можна обирати до перегляду фільми та шоу з субтитрами. І навіть тут не забувайте про самоорганізацію, працюйте з незнайомою лексикою, виписуйте і повторюйте нові конструкції.

 

5 способів, як отримати практику англійської мови

Вам можуть сподобатись
Вчимо англійську мову з нуля онлайн: формальні й неформальні вітання
Читати
Англійська дистанційно: дивимося, співаємо та вчимося
Читати
Де безкоштовно поспілкуватися англійською онлайн
Читати
Онлайн - навчання англійської мови: Survival English
Читати