Англійська мова в Києві: як поєднувати навчання з роботою


Зміст

1. Як поєднати вивчення англійської з робочим графіком: варіанти навчання

1.1. Корпоративне вивчення англійської мови в Києві

1.2. Київські онлайн - курси англійської мови

2. Тематичні заходи англійською мовою в Києві

3. Повне занурення в англомовне середовище: фільми, серіали, книги, подкасти та інші ресурси


Знання англійської мови дає фахівцям можливість працювати за кордоном або в міжнародній компанії в Києві, впевнено почуватися під час переговорів з партнерами та клієнтами, зборів, презентацій і спілкування з закордонними колегами. Але тим, хто завантажений на роботі, важко виділити час на вивчення мови.

У цій статті ми розглянемо варіанти вивчення англійської мови в Києві, які можна легко вписати в робочий графік. 

Як поєднати вивчення англійської з робочим графіком: варіанти навчання

Ідеальна формула вивчення англійської – навчання на курсах плюс самостійне прокачування мови. Цей варіант підходить людям із будь-яким рівнем знання іноземної. Правильно підібраний графік курсів і додаткові способи вивчення іноземної допоможуть людям, які працюють, комфортно й ефективно вивчати англійську мову в Києві. Розглянемо варіанти вивчення іноземної для офісних працівників і фрілансерів.

  • Вечірні київські курси англійської мови
    Широка різноманітність групових та індивідуальних програм дозволяє обрати оптимальний варіант з урахуванням вашого робочого графіка. Якщо він ненормований, зверніть увагу на курси з індивідуальним підходом до кожного студента, можливістю відпрацювання уроків. Знайдіть школи та центри, розташовані недалеко від вашої роботи або дому.
     
  • Курси вихідного дня в Києві
    Такий формат навчання – можливість для тих, хто хоче вивчати англійську мову в Києві, але через свою зайнятість не може відвідувати заняття в будні. Такі курси, як правило, мають більш насичену програму. Вони можуть бути профільними, розмовними, для бізнесу, готувати до міжнародних іспитів.
     
  • Корпоративні курси англійської мови
    Цей варіант навчання вигідний одночасно співробітникам і керівнику. На таких курсах співробітники діляться на групи з урахуванням рівня знання іноземної та графіка роботи, можуть займатися в офісі, вивчати профільну лексику, готуватися до міжнародних іспитів. Якщо ваша компанія пропонує уроки англійської в Києві, обов'язково скористайтеся такою можливістю – так у вас буде менше приводів пропускати заняття.
     
  • Дистанційне навчання в Києві
    Обравши такий вид навчання, студент самостійно може формувати свій графік, має безлімітний доступ до навчальних і додаткових матеріалів. Усе більше київських курсів англійської мови пропонує онлайн-програми, за якими можуть займатися люди з будь-яким рівнем знання мови. Крім того, онлайн-курси – це можливість продовжувати вивчати іноземну під час відряджень, відпустки або карантину. Дистанційні курси також можуть бути інтенсивними або проходити у вихідні. 
     

Англійська мова в Києві: як поєднувати навчання з роботою

Різноманітність київських курсів англійської мови дозволяє людям із будь-яким робочим графіком обрати оптимальний варіант
 

Деякі школи та центри іноземної пропонують гібридні курси англійської мови в Києві, на яких навчання на очних заняттях поєднане з онлайн-уроками на спеціальних платформах. 

Корпоративне вивчення англійської мови в Києві

Корпоративні уроки іноземної – це спеціалізований курс, програма якого індивідуально підбирається під профіль і потреби компанії. Він може бути загальним і вузьконаправленим, груповим та індивідуальним. Уроки також можуть бути очними та дистанційними. На таких курсах співробітники вивчають профільну лексику, правила ділового листування та переговорів, універсальні розмовні фрази для роботи, покращують загальну англійську. 

Переваги корпоративного вивчення англійської мови в Києві:

  • індивідуальний підхід до кожного співробітника, потреб і цілей компанії в цілому – студенти діляться на групи з урахуванням їхнього рівня знання мови, можуть підтягнути загальну англійську чи вивчати профільну;
     
  • системність і регулярність – співробітники заощаджують час і кошти на дорогу до навчального центру, заняття проходять в офісі або онлайн, викладач підлаштовується під графік роботи студентів групи;
     
  • корпоративні уроки не тільки підвищують рівень знання мови, а й сприяють згуртуванню колективу, дають можливість колегам із різних відділів поспілкуватися та попрацювати разом у неформальній обстановці;
     
  • економія коштів – як правило, роботодавці оплачують корпоративні курси англійської повністю або пропонують співробітнику часткову компенсацію.

Сучасні корпоративні курси англійської мови в Києві, крім загальної програми навчання, пропонують своїм студентам додаткові розмовні клуби з носієм мови, тематичні вебінари, мітапи, майстер-класи та інші навчальні заходи. Наприклад, наша школа може організувати профільні тренінги в Києві для співробітників на різні теми, щоб вони могли отримати й попрактикувати навички, необхідні для щоденної роботи в міжнародній компанії. 
 


Завдяки використанню сучасних tech tools студенти наших курсів можуть самостійно контролювати навчальний процес за допомогою сучасної CRM-системи, подивитися графік розмовних клубів і тематичних заходів, записатися на цікаві заняття. Для навчання та контролю прогресу необхідно лише завантажити спеціальний додаток на смартфон. 

Київські онлайн - курси англійської мови

Ще один спосіб комфортно й ефективно поєднувати роботу та вивчення англійської мови в Києві – дистанційні уроки. Такий формат навчання дозволяє вивчати іноземну в офісі або вдома, під час відряджень і відпустки. Дистанційні курси пропонують учням гнучкий графік і заняття на онлайн-платформах. Програми розробляються так, щоб людина з будь-яким рівнем знання мови могла поповнити словниковий запас, вивчила та закріпила граматичні правила, потренувала сприйняття мови на слух, поліпшила вимову та подолала мовний бар'єр. На онлайн-курсах людині з будь-яким графіком роботи вдається вивчати англійську у вільний час. 
 

Англійська мова в Києві: як поєднувати навчання з роботою - 2

Київські онлайн-курси – ефективна альтернатива очним заняттям
 

Ми також пропонуємо корпоративні дистанційні курси для співробітників із будь-яким рівнем володіння іноземною. Після основних занять на онлайн-платформі та в спеціальному додатку студенти можуть безперервно вивчати англійську мову з будь-якої точки світу: вчити лексику й граматику, проходити інтерактивні вправи, дивитися відео, слухати подкасти, брати участь у розмовних клубах. Цифрові підручники, домашні завдання, додаткові матеріали завжди під рукою – в особистому кабінеті є все необхідне для навчання. 

Тематичні заходи англійською мовою в Києві

Розмовні клуби й тематичні івенти – ефективне доповнення до навчального процесу на очних і дистанційних курсах англійської мови в Києві. Різноманітність заходів у Києві дозволяють людині з будь-якою завантаженістю виділити час для їх відвідування. На таких зустрічах студенти можуть поліпшити свою вимову та розуміння іноземної на слух, поповнити словниковий запас, подолати мовний бар'єр, познайомитися з іноземними викладачами та цікаво провести час. 

Популярні формати speaking clubs і тематичних івентів від київських курсів англійської мови:

  • movie clubs – організатори пропонують для перегляду фільми, які підходять учасникам за рівнем знань. Після перегляду можна обговорити сюжет, потренувати нову лексику та граматику;
     
  • board games – навчальні, азартні, ігри на швидкість і логіку допомагають розширити словниковий запас і розвинути навички спілкування. Київські школи корпоративної та бізнес-англійської організовують зустрічі для всіх охочих із достатнім рівнем знання мови, де можна пограти в одну з економічних ігор: Codenames, Monopoly, Cash Flow тощо;
     
  • мітапи – на неформальних networking-зустрічах у Києві можна цікаво провести час із користю для англійської мови, познайомитися з людьми з різних сфер бізнесу, попрактикувати мову й обмінятися контактами;
     
  • вебінари та семінари – дистанційно або в стінах школи з носієм мови чи викладачем можна відпрацювати певну навичку, дізнатися лайфхаки з вивчення іноземної, закріпити вивчений матеріал, попрацювати в команді;
     
  • тематичні вечірки – у неформальній обстановці ви можете вивчати англійську мову в Києві та весело проводити час у компанії колег і одногрупників. Це можуть бути прогулянки цікавими місцями в місті, костюмовані вечірки тощо.

Як правило, київські школи англійської мови публікують розклад таких заходів на своєму сайті або в особистому кабінеті. Більше заходів можна знайти в соціальних мережах або на інтернет-афішах Києва.

 

Англійська мова в Києві: як поєднувати навчання з роботою - 2

 

Повне занурення в англомовне середовище: фільми, серіали, книги, подкасти та інші ресурси

Ефективний метод вивчення іноземної мови – занурення в англомовне середовище. Тому важливо не тільки займатися на курсах англійської мови в Києві та робити домашні завдання, а й щодня практикуватися за допомогою додаткових ресурсів. Ви можете читати книги, новини та блоги, дивитися фільми, серіали та мультики, відео на YouTube, слухати подкасти.

  • Книги для будь-якого рівня знання мови
    Щоб не відбити бажання читати літературу англійською, обирайте твори під силу: починайте з коротких оповідань і казок, поступово переходьте до більш складних творів. Обирайте цікавий для вас жанр, перечитайте мовою оригіналу книги, раніше прочитані російською або українською. Новачкам підійдуть дитячі книги та комікси з простою лексикою, зрозумілим сюжетом та ілюстраціями. Також у вивченні можуть допомогти адаптовані книги мовою оригіналу. Люди із середнім і високим рівнем володіння англійською можуть читати профільну літературу – так ви одночасно поліпшите знання мови та професійні навички.
     
  • Подкасти й аудіокниги
    З їх допомогою ви зможете розвинути розуміння іноземної на слух і вивчити багато нових слів. Головна перевага подкастів і аудіокниг – їх можна слухати в будь-який зручний час. В інтернеті ви знайдете епізоди на будь-яку тему різної складності та тривалості. Багато платформ пропонує подкасти англійською з транскрипцією, міні-словником і перевірочними тестами. Беріть цікаві для вас подкасти та книги, слухайте їх у метро або машині, вдома, у відрядженні – де завгодно. 
     

Англійська мова в Києві: як поєднувати навчання з роботою - 3

Прослуховування подкастів – ефективне доповнення до навчання на курсах англійської мови
 

  • Фільми, серіали й мультики 
    Перегляд фільмів, серіалів і мультиків мовою оригіналу – це не додаткова робота, а відпочинок після робочого дня. Великий вибір стрічок дозволяє знайти оптимальний варіант для перегляду з урахуванням вашого рівня та інтересів. Новачки можуть починати перегляд із субтитрами, але щоб не читати, а розвивати навичку сприйняття англійської на слух, потрібно від них все ж відмовитися. Дивіться американські або англійські фільми залежно від того, який акцент ви хочете навчитися розуміти й перейняти.
Вам можуть сподобатись
Навчання англійської: трохи мотивації не завадить
Читати
Які навички хочуть бачити роботодавці в найближчому майбутньому
Читати
Уроки англійської в Києві – вивчення перед відпусткою
Читати
Дистанційка в кіно: фільми та серіали про реалії локдауну
Читати