Booyya: як вчити англійську самостійно та без нудьги

Зміст

1. Що таке онлайн-маркет курсів англійської

2. Десять особливостей онлайн-курсів для самостійного вивчення англійської Booyya

3. Як вчити англійську самостійно: п’ять простих кроків

4. Чому EdTech проєкту Booyya можна довіряти


Доведено практикою та психологами: наш мозок набагато слабше запам’ятовує інформацію, якщо вона не викликає щирого інтересу. Чому? Тому що в такому випадку ми дуже часто відволікаємося. І якщо ви шукали відповідь на запитання, чому досі не розмовляєте іноземною мовою – то, вірогідно, саме тому, що навчання зазвичай викликало у вас нудьгу, відразу та втому.

Але зараз ми хочемо презентувати ресурс для самостійного вивчення англійської, який точно змінить ваше уявлення про навчання. Це онлайн-курси англійської від EdTech проєкту Booyya, де викладається жива мова, якою спілкуються сучасні нейтів спікери у повсякденному житті та без будь-якої цензури. В онлайн-маркеті курсів англійської Booyya ви знайдете програми про секс, подорожі, бізнес, здоров’я, ІТ, мистецтво, їжу та інше. Якщо бажаєте дізнатися про проєкт більше – гортайте статтю вниз!


Що таке онлайн-маркет курсів англійської
 

Booyya – це український EdTech проєкт (educational technology – освітні технології) із онлайн-курсами англійської за інтересами, який з’явився на світ наприкінці 2020 року. Ресурс є однією з важливих частинок сім’ї Green Forest, яка має дуже гарну репутацію серед студентів та викладачів іноземної. Та, на відміну від більшості інших EdTech проєктів, платформа Booyya пропонує курси та підручники для самостійного вивчення англійської мови та створює можливості для того, аби кожен зацікавлений міг це робити онлайн та за допомогою інтерактивних матеріалів.

Аби принести користь максимально великій кількості студентів, автори EdTech проєкту вирішили розбити процес навчання мови на невеликі теми, аби кожен міг знайти собі те, що цікаво та актуально. До прикладу, якщо вам необхідно знати, як вести ділові переговори, завдяки міні-курсам для самостійного вивчення англійської за конкретними темами вам більше не доведеться читати про погоду на Мадагаскарі чи чайні години в Британії – тепер ви обираєте, що саме вам вчити та в які теми заглиблюватись. Крок за кроком опановуючи різну лексику та граматику, ви зрештою зможете вільно розмовляти англійською у будь-якій життєвій чи робочій ситуації. 

І ще одна відмінність цього онлайн-маркету курсів англійської за твоїми інтересами – це його максимальна сучасність. Тут відверто говорять на актуальні теми, вчаться писати резюме та CV, вивчають мову відповідно до хобі та улюблених фільмів. І все це виключно іноземною та без замовчування пікантних чи гострих слів. Ба більше, матеріали для вивчення англійської мови самостійно на Booyya саме й є тим джерелом, з якого ви зможете дізнатися про слова, які не використовують у підручниках.
 

Booyya: як вчити англійську самостійно та без нудьги - 1

Booyya – EdTech платформа, яка допоможе вам вчити англійську самостійно
 

Тепер поговоримо про те, як і хто створює цей онлайн-маркет курсів англійської за інтересами. У сім’ї проєктів Green Forest працюють десятки викладачів із величезним досвідом роботи зі студентами та створення навчальних програм. Ба більше, саме викладачі підказали, чого не вистачає студентам та як допомогти їм вчити англійську самостійно. Саме так почалося створення коротких онлайн-курсів та інтерактивних підручників для викладання іноземної мови, які можна придбати на EdTech платформі Booyya. Ці посібники використовуються школами мережі й на заняттях із викладачами. Проте тепер усі охочі можуть отримати до них доступ для самостійного вивчення англійської. 

На EdTech платформі вже розміщено понад 130 навчальних курсів, асортимент розширюється щомісяця. Більшість із них є коротенькими – всього на один урок, який дає змогу вивчити лексику за конкретною темою, а також дізнатися щось нове з граматики та закріпити ці знання. В уроках також містяться завдання для того, аби студенти могли перевірити, наскільки успішно його пройшли.

Ті студенти, які бажають взятися за регулярне вивчення англійської мови самостійно, можуть придбати інтерактивні підручники Notes by Green Forest та 12 Tracks для різних рівнів знань. Посібники дають змогу швидко та цікаво вчитися й поступово опановувати рівень за рівнем. Зауважимо, що ці підручники доступні для покупки виключно на Booyya.

Зі школами та іншими проєктами від Green Forest знайомі не лише українці, але й студенти з інших країн. Зокрема це й EdTech проєкт Booyya, який вже встиг зарекомендувати себе на міжнародному ринку як один з найкращих онлайн-маркетів курсів англійської. Цей факт ще раз підтверджує, що матеріали на сайті є універсальними та підійдуть будь-кому. Точніше, тут кожен знайде цікаві для себе теми та зможе самостійно вивчати англійську.


Десять особливостей онлайн-курсів для самостійного вивчення англійської Booyya
 

Аби краще ознайомити вас з особливостями EdTech платформи Booyya, ми винесли їх у десять пунктів:

  1. Онлайн-курси для самостійного вивчення англійської мови розміщені на інтерактивній платформі. Їх не потрібно завантажувати – просто відкриваєте посилання з будь-якого гаджета, який є під рукою, та авторизуєтеся в особистому кабінеті. Вчитися можна у будь-який час, не потрібно підлаштовуватися під графік мовної школи чи репетитора. 

  2. Дуже великий список цікавих тем, який щомісяця оновлюється на дві-три позиції. Бажаєте вчити іноземну мову за улюбленим серіалом, останній сезон якого щойно додивились? Це легко – в онлайн-маркеті курсів англійської за інтересами ви знайдете те, що потрібно. Також на Booyya є курси про їжу, видатних особистостей, проходження співбесіди, складання іспитів та що завгодно. І так, щомісяця на EdTech платформу додається кілька нових тем.

  3. Сайт дає змогу вчити лише ті теми, які цікавлять вас саме сьогодні. Припустимо, завтра ви маєте виступити перед іноземними інвесторами та запропонувати їм долучитися до вашого бізнесу. У такому випадку звичайний урок навряд чи допоможе. Проте ви можете придбати в онлайн-маркеті курс англійської саме про ведення ділових переговорів та підготуватися до презентації лише за один вечір.

  4. Є можливість купувати окремі курси з доступом, який залишається у вас назавжди, або тимчасову підписку одразу на всі уроки. Якщо вас цікавлять лише конкретні теми – ви можете придбати саме їх та не переплачувати. Проте якщо ви хочете повноцінно вчити англійську самостійно, тоді варто придбати підписку одразу на усі курси, яка також включає доступ до інтерактивних підручників Notes by Green Forest та 12 Tracks. Проте зауважте, що до підписки не будуть входити курси з відміткою English Pro – їх можна придбати окремо та з постійним доступом.

  5. Можливість миттєвої перевірки своїх результатів. В онлайн-маркеті курсів англійської розміщені виключно інтерактивні матеріали, які дають змогу цікаво вивчати англійську мову самостійно, а потім перевіряти свої результати за допомогою тестів чи інших завдань.

  6. Підходять як студентам, так і викладачам. Якщо ви викладаєте іноземну в школі або займаєтеся репетиторством, то підписка на EdTech платформу Booyya дасть змогу зекономити купу часу, яку вчителі зазвичай витрачають на написання уроків та підбір інтерактивних матеріалів з YouTube. На щастя, досвідчені викладачі й автори навчальних матеріалів уже зробили цю роботу за вас і для вас.

  7. Онлайн-маркет курсів англійської за інтересами для дітей та дорослих. На Booyya є курси, які будуть цікавими різним віковим групам. Користуйтеся фільтром курсів, щоб обрати тему та рівень.

  8. Знижки від EdTech проєкту Booyya для корпоративних клієнтів. Платформа Booyya відкрита до співпраці. Тому якщо бажаєте отримати корпоративну знижку, просто напишіть про своє бажання на пошту [email protected].

  9. Виправдані ціни на курси та підписку. Мова має бути доступною кожному, а тому матеріали для вивчення англійської самостійно не можуть коштувати усіх грошей світу. Цей принцип щиро дотримується командою Booyya. До того ж, купуючи підписку, ви можете обирати різні пакети та тривалість доступу – чим довше ви збираєтеся користуватися нею, тим менше будете платити за кожен місяць. Деякі програми об’єднані в тематичні сети, що складаються з трьох курсів. Обираючи такі сети, ви можете заощадити від 10% до 30% вартості.

  10. Безкоштовні курси, які дають змогу ознайомитися з EdTech платформою Booyya та її особливостями. Саме так, вам не потрібно платити абсолютно за все, на EdTech платформі є розділ із безкоштовними курсами. Проте ми впевнені, що вони настільки вам сподобаються, що ви забажаєте купувати нові або й оформити підписку.

 

Booyya: як вчити англійську самостійно та без нудьги - 2

На EdTech платформі Booyya можна протестувати курси для самостійного вивчення англійської мови


Як вчити англійську самостійно: п’ять простих кроків
 

EdTech проєкт Booyya простий і зрозумілий у використанні. Аби розпочати вивчення англійської самостійно, вам потрібно пройти лише кілька кроків. 

  1. Відкрийте сайт Booyya та перейдіть у фільтр курсів.

  2. Позначте в цьому фільтрі теми, які вас цікавлять, або одразу перейдіть у потрібний розділ.

  3. Перегляньте наявні теми, почитайте описи та виберіть той онлайн-курс із самостійного вивчення англійської, який потрібен вам просто сьогодні.

  4. Придбайте курс окремо або ж перейдіть до оформлення підписки.

  5. Коли курс буде придбано, ви зможете пройти його в особистому кабінеті. Результати зберігаються, але їх можна анулювати та проходити уроки стільки разів, скільки вам потрібно.

Як вчити англійську самостійно на EdTech платформі? Відкривши урок, ви побачите структуровані матеріали, які складаються з тексту, відео, аудіо, картинок, тестів та вправ. Рухаючись від одного матеріалу до іншого, ви зможете знайомитися з новою лексикою та швидко її запам’ятовувати. Так само і з граматичними правилами. Паралельно з цим у вас будуть з’являтися вправи для практики. На завершення кожної теми необхідно буде пройти тест – він дасть змогу побачити, наскільки ефективними були ваші старання. Ви можете повертатися до різних частин уроку коли забажаєте.


Чому EdTech проєкту Booyya можна довіряти
 

Онлайн-маркету курсів англійської довіряють шановані організації. EdTech проєктом Booyya уже створено чимало спеціалізованих курсів у співпраці з багатьма українськими компаніями та брендами:

  • разом із агентством Green Penguin Media та анімаційним видавництвом Books&Cartoons написано кілька курсів про видатних українців і вивчення англійської граматики;

  • для Gifty зроблено календар, що дає змогу самостійно вчити англійську та відпрацьовувати нову лексику щодня;

  • спільно з «Дія.Освіта» відзнято серію вебінарів на різноманітні бізнес-теми, що спонукають українців відкривати нові можливості в роботі та навіть власні справи.

Тому гарантуємо, що в онлайн-маркеті курсів англійської за твоїми інтересами Booyya розміщено лише якісні навчальні матеріали, які допомогли у вивченні англійської самостійно вже не одній тисячі користувачів. Тому не відкладайте – тестуйте доступні курси, вдосконалюйте свої знання легко та з цікавістю.

Вам можуть сподобатись
Як уламати свою компанію виділити бюджет на англійську?
Читати
Інструкція: як вибрати корпоративну школу англійської мови?
Читати