Як вибрати курси англійської в Києві? Запитання та відповіді

З кожним роком необхідність у знанні та вільному володінні англійською мовою зростає: вона потрібна нам як для роботи, так і для задоволення особистих амбіцій і потреб. Добре, що на підвищений попит сьогодні є і гідні пропозиції. Тож якщо ви маєте намір вивчити або вдосконалити англійську, Київ надає вам широкий вибір варіантів.

Щоб не помилитися з мовними курсами, радимо вам для початку визначити для себе:

  1. з якою метою ви хочете відвідувати заняття англійської;
  2. який спосіб вивчення англійської вам зручний;
  3. скільки часу та грошей ви готові витратити на уроки англійської.

Зупинимося на цих пунктах і розглянемо їх детальніше, щоб ви розуміли, як отримати від курсів максимальну користь.
 

Як вибрати курси англійської в Києві? Запитання та відповіді


Мета вивчення англійської у кожної людини своя, але все ж курси адаптуються під найпопулярніші:

Вирішивши, для чого саме вам потрібні курси, ви вже можете цілеспрямовано шукати відповідні за формою і способом проведення занять.

Наприклад, якщо ви будете вчити англійську з нуля або початкового рівня, то вибирайте повний курс. Хочете швидко підтягнути свої знання перед відпусткою або попрактикуватися в розмовній англійській – ваш варіант інтенсивний або розмовний курс відповідно. У тому випадку, коли ви збираєтеся скласти міжнародний іспит (IELTS, TOEFL) або підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання, вам підійде спеціальний підготовчий курс.

Якщо мова потрібна для роботи, то варто обговорити з керівництвом і колективом можливість замовити корпоративну англійську – коли викладач приходить прямо до вас в офіс і навчає вас і ваших колег, виходячи з ваших професійних запитів. Саме так і роблять викладачі Yappi Corporate – проводять заняття на вашому робочому місці, чим значно економлять вам час і запас енергії та настрою, необхідні для продуктивного навчання.
 

Курси англійської в Києві з Yappi Corporate

Дуже зручно вчити англійську в Києві просто на роботі – для цього потрібно замовити корпоративне навчання


Далі вам потрібно розрахувати, скільки матеріальних і часових ресурсів ви можете виділити на практику англійської мови. Найбільш виграшний для вас варіант – корпоративна англійська, описана вище. Адже в такому випадку ви не витрачаєте час на дорогу, плюс часто навчання проходить у робочий час. А оплачує (частково або повністю) такі курси компанія, в якій ви працюєте.

Якщо заняття англійською неможливо проводити на роботі, обирайте курс у школі англійської мови, який буде відповідати вашій меті. Найшвидший – інтенсив, найдоступніший – основний курс.

А навіть якщо і з часом, і з грошима у вас проблемно, вихід все одно є – це самостійне вивчення англійської за допомогою онлайн-ресурсів, мобільних додатків, відеоуроків і безкоштовних розмовних клубів. Звичайно, такий варіант підходить для тих, хто вже володіє англійською хоча б на середньому рівні й не надто потребує підказок професіоналів.

Ось так за допомогою трьох простих кроків ви вже знаєте, як і які заняття англійської вам шукати. Залишається лише записатися на курси й отримувати задоволення від навчання. Успіхів!

Вам можуть сподобатись
5 ознак того, що вам потрібні індивідуальні заняття з англійської
Читати
Як організувати ефективне вивчення англійської
Читати
Що подивитись: нові літературні екранізації
Читати
ТОП-9 психологічних трюків, як поліпшити пам'ять
Читати