Корпоративне навчання онлайн – правильна інвестиція в майбутнє


Зміст

1. Цінність вивчення онлайн корпоративної англійської в умовах глобалізації

2. Чи варто використовувати корпоративне навчання онлайн?

3. Ваші можливості в разі корпоративного навчання онлайн

4. Корпоративна англійська онлайн – це не тільки модно


Сьогодні зовсім не обов'язково надягати маску з рукавичками та, дотримуючись дистанції, вирушати на курси англійської, щоб залишатися на потрібній мовній хвилі. Корпоративне навчання онлайн дозволить не тільки не допустити простою в розвитку та підвищенні рівня англійської мови, але також відкриє та розширить нові небачені обрії.

 

Корпоративне навчання онлайн – правильна інвестиція в майбутнє

Актуально як ніколи! Якщо тобі довелося починати все спочатку – ось добірка коротких курсів англійської для влаштування на роботу від онлайн-маркету курсів Booyyа.

Тримай -30% з промокодом HIRED30 і проходь курси:

  • LinkedIn Tutorial – 137 грн
  • Business English: CV, Cover Letters and Job Interviews – 157 грн
  • Elevator Pitch – 118 грн
  • 100 прикметників англійською для роботи в офісі – 137 грн
  • SMALL TALK в бізнес-середовищі – 137 грн
    та інші

Прокачай силу, дух і англійську з Booyyа. Все буде Україна!

Цінність вивчення онлайн корпоративної англійської в умовах глобалізації

У теперішній час жодна успішна компанія не здатна існувати поза межами глобалізації. Для того щоб виготовити продукт і представити його на міжнародному ринку, потрібно проробити колосальну роботу й залучити консультантів, фахівців або колег ззовні для взаємодії. Думка експертів необхідна звідусіль, у всіх свої звичаї, традиції та мова – представник ідентичності нації. Процес всесвітньої інтеграції простимулював розвиток міжнародного ринку, допоміг налагодити діалог між країнами, і для здійснення цієї міжкультурної комунікації обрали англійську мову. На сьогоднішньому етапі розвитку англійська мова – не просто дзеркало національної культури, а шлях до вирішення завдань і в результаті – до бажаного успіху.

Інтернет і глобалізація взаємозалежні, оскільки сьогодні мережа – не просто майданчик для спілкування та пошуку інформації, а світ без кордонів, у якому можна працювати, подорожувати, самовдосконалюватися, спілкуватися та навчатися онлайн. Часи завжди були й будуть кидати виклики, але не варто плисти за течією, засмучуватися чи зупинятися. Відомо, що зупинка будь-якого процесу або виробництва неминуче призводить до втрат – і все доводиться починати з самого початку після простою. Наприклад, неможливо запустити роботу мартенівської печі знову, перервавши її функціонування одного разу. Курси корпоративної англійської мови онлайн допоможуть компаніям просуватися вперед без вимушених перебоїв, підтримуючи рівень мови та прекрасного настрою в формі. Корпоративне навчання онлайн англійської мови – це той же тренажерний зал для підтримки тонусу та прокачування всіх необхідних навичок володіння й оперування іноземною мовою.
 

Цінність вивчення онлайн корпоративної англійської в умовах глобалізації
Корпоративна англійська онлайн – ефективність і комфорт

Чи варто використовувати корпоративне навчання онлайн?

У всьому світі викладачі вважають, що вчитися дистанційно можливо, ефективно та зручно як для тічерів, так і для студентів. Під час карантину корпоративне навчання онлайн стало популярним як ніколи раніше. Корпоративна англійська онлайн – це принципово новий формат для вивчення мови дистанційно.

Часто буває, що все нове насторожує людей, змушує їх надмірно піддаватися сумнівам, відштовхувати та не приймати. У цьому немає нічого дивного, тому що це прояв людської натури. Як кажуть – довіряй, але перевіряй. Цього дослухались і викладачі школи Yappi Corporate. Вони вирішили на собі відчути притягальну силу дистанційного навчання та розробили тестовий урок, де зіграли роль студентів, щоб словом і ділом побувати на їхньому місці, або, як кажуть самі англійці – побувати в чиємусь взутті (be in sb's shoes). Звичайно, чужі капці ніхто й не збирався взувати, питання особистої гігієни зараз стоїть як ніколи гостро, а ось вийти в онлайн - простір, отримати нову інформацію, пограти, попрактикувати скіли, навіть попрацювати в парах вийшло на славу. Процес і процедури цього групового заняття можна переглянути на відео нижче.

 

 

Ваші можливості в разі корпоративного навчання онлайн

Зауважимо одразу, що вивчення корпораціями англійської онлайн так само ефективне, як і офлайн-курси. Так, студенти не зможуть визначити, до якого сімейства ароматів відносяться нові парфуми викладача, потиснути одне одному руку, дати гучне «п'ять», поділитися печивом, усім разом розкурити люльку миру або просто обійняти одногрупника. Усе це класно, але ніяк не впливає на основну мету цього заходу. А мета, в свою чергу, куди важливіша за весь інший бекграунд.

Основним призначенням онлайн - навчання корпорацій залишається, як і раніше, робота на результат. Існує величезна кількість дієвих методів, різноманітних підходів і способів дистанційного навчання англійської мови. Корпоративна англійська онлайн не означає зібрати всіх студентів у загальному чаті та віщати, як диктор новин, якому абсолютно байдуже, слухають його по той бік екрану чи ні. Для диктора головне – встигнути за телесуфлером, а для викладача – не пропустити момент, навчити, пояснити та побачити результат. Головне та ключове тут – інтерактивна кооперація та різноманітність напрямків роботи в процесі уроку. Під час вивчення корпораціями англійської онлайн дотримання цих умов необхідне, інакше уникнути дратівливої монотонності буде неможливо.

Викладач не читає сухо лекцію зі свого конспекту, а сприяє взаємодії учнів, використовуючи всю свою педагогічну майстерність. Навіщо потрібна взаємодія під час вивчення англійської? Насправді, вона не просто потрібна, а життєво необхідна, тому що студенти вчать англійську мову не для себе. Людина вчить кожну нову іноземну мову для спілкування, отримання нових знань – це і є головна функція. Першопричина виникнення мови базувалася в потребі обміну інформацією. Виходячи з цього, під час вивчення онлайн англійської мови викладач створює, інсценує ситуації, поміщає туди учнів і змушує плисти, а якщо студент не міжнародний чемпіон із плавання – кидає йому рятівне коло, підтримує, заохочує, проводить інструктаж стільки разів, скільки потрібно індивідуально кожному.

Платформа для онлайн - навчання в школі Yappi Corporate дозволяє не тільки спілкуватися всім в одному місці, а й об'єднуватися в міні-групи та парами, переглядати презентації, читати тексти книг, прослуховувати аудіо, виконувати граматичні вправи та навіть грати. За допомогою корпоративної англійської онлайн можливо підкорити не одну гору й досягти вершини, бажаного результату. Ваш викладач в інтернеті – це експертний гід із корпоративного навчання онлайн, готовий простягнути руку допомоги в будь-яку хвилину.

 

Корпоративне навчання онлайн – правильна інвестиція в майбутнє - 2

 

Корпоративна англійська онлайн – це не тільки модно

Помилкова думка, що навчання корпорацій онлайн стало модним під час пандемії. Уже протягом кількох останніх років важливу роль почало відігравати корпоративне навчання онлайн.

Світ сьогодні та двадцять років тому – це абсолютно різні світи і, як у логічній грі, шукати десять відмінностей не варто, адже їх набагато більше. Технології стали невід'ємною частиною нашого життя. Правила гри в суспільстві змінилися, а ми пристосувалися. Люди стали ближчими до друзів і родичів, які проживають за кордоном, і це зробило нас щасливішими та впевненішими. Сучасним дітищем етикету, яке в наше життя увійшло відносно нещодавно, є нетикет – мережевий етикет. Встановлений порядок поведінки в мережі допомагає корпоративному навчанню онлайн залишатися таким же дисциплінованим заходом, як і звичайне заняття офлайн.

Корпоративна англійська на онлайн - платформі стала вивчатися з розвитком науково-технічного прогресу, тоді, коли людині вдалося організувати мітинг дистанційно. Якщо можна провести збори онлайн і вирішити поставлені завдання, що ж заважає співробітникам опановувати англійську онлайн? Важливість англійської мови ніхто не заперечує. У разі вивчення англійської багато міжнародних компаній давно перейшли на корпоративне навчання онлайн, адже прекрасно розуміють, що це інвестиція в блискуче майбутнє самої компанії. Співробітник, який розмовляє та розуміє англійську мову, – цінний і перспективний працівник. Отже, щоб зберегти дорогоцінний час і подбати про мовну підготовку працівників, підприємства користуються послугами з корпоративного навчання англійської онлайн.

Поняття моди або того, що вважається модним, дуже неоднозначне, залежить від часу, місця, смаків тощо. Однак у моді існує константне поняття класики – це як чорне та біле, як інь і ян, як онлайн - англійська й офлайн - англійська. Залишайтеся модними завжди, не бійтеся експериментувати й вивчати англійську дистанційно!

Вам можуть сподобатись
Корпоративні курси англійської мови: кому та чому їх обирати?
Читати
Посткарантин: лайфхаки та правила виживання з фільмів про зомбі
Читати
Мозок у колбі, карантин і політика: розбір інтерв'ю з Ілоном Маском
Читати
Звуки карантину: 5 пісень, якими нам запам'ятається локдаун
Читати