Курси англійської в Києві: вибір, форми навчання, ціна


Зміст

1. Як вибрати курси англійської?

1.1. Визнач мету навчання

1.2. На що звертати увагу при виборі курсів англійської мови в Києві?

1.3. Трохи про методику викладання

2. Курси англійської для тих, хто працює з дому

3. Про підводні камені на курсах англійської в Києві

3.1. Повний курс англійської: що відбувається за межами аудиторії у Києві

3.2. Що має викликати запитання під час вибору школи іноземної мови у Києві?

3.3. Вибір курсів англійської в Києві для дитини

3.4. Вибір курсів англійської в Києві для персоналу

4. Домашні завдання – пережиток минулого чи необхідність?

4.1. Чому на курсах англійської без домашнього завдання нікуди?

4.2. Як курси англійської у Києві позиціонують домашні завдання?

4.3. Перевернутий клас – зручне рішення для домашніх завдань

5. Які вони – сучасні курси англійської?

5.1. Як на курсах англійської в Києві вивчають корисні вирази?

5.2. Використання автентичних матеріалів

5.3. Книги на курсах англійської

6. Як формується ціна курсів англійської мови в Києві?


Для тих, хто дав собі обіцянку вивчити іноземну мову, але все ще не визначився з курсами англійської в Києві, пропонуємо ознайомитися з основними критеріями вибору та підводними каменями. Також ми подивимося, які сучасні проблеми заважають обрати якісні курси англійської та досягти успіху в навчанні.
 

Як вибрати курси англійської?


Наявність у Києві великої кількості шкіл англійської – це, звичайно, чудово. Але, з іншого боку, стільки варіантів підвищують шанси мати справу не з найкращими фахівцями, самоучками або іншими неприємними ситуаціями щодо оплати, гарантій або якості освіти.

 

Курси англійської в Києві: вибір, форми навчання, ціна - 1

Як вибрати курси англійської в Києві: поради YC
 

Визнач мету навчання


Як і в будь-якій справі чи проєкті, спочатку визначся з метою, яку ти переслідуєш, і термінами, до яких ти хочеш досягти бажаного рівня та навичок. Найчастіше наші цілі у вивченні іноземної досить абстрактні: «Хочу розуміти і говорити», «Хочу fluent англійську», «Хочу просто говорити, без граматики», «Хочу вільно спілкуватися англійською». Для ефективного навчання необхідно бути більш конкретними. Наприклад, іноземна потрібна для:

  • переїзду до іншої країни;
  • бізнесу та ведення ділового листування;
  • складання міжнародного іспиту IELTS, TOEFL, GMAT;
  • опанування вузькопрофільної лексики тощо.
     

На що звертати увагу при виборі курсів англійської мови в Києві?


Виходячи з мети, можеш починати вибір практичного курсу англійської мови в Києві. Очевидно, що якщо тебе цікавить щось дуже специфічне, краще перевірити ще раз – чи справді мовні курси зможуть відповідати всім твоїм вимогам.

Під час пошуку школи іноземної зверни увагу на кілька критеріїв.

  1. Кількість людей у групі на курсах англійської в Києві

На думку викладачів та самих студентів, максимально комфортна кількість учасників групи – це 6-8 осіб. Саме з таким складом зручно відпрацьовувати основні навички та всім дістається оптимальна доза уваги, особливо студентам початкового рівня. Адже новачкам потрібно дуже багато підтримки та уваги.

  1. Рівень викладачів 

На якість і швидкість навчання безпосередньо впливають освіта, досвід, стажування викладачів, наявність міжнародних сертифікатів, таких як:

  • TESOL (Teaching English to the Speakers of Other Languages);
  • TKT (Teaching Knowledge Test);
  • CLIL (Content and Language Integrated Learning);
  • KAL (Knowledge about Language);
  • CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other languages);
  • DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of Other languages);
  • ICELT (In-service Certificate in English Language Teaching);
  • BULATS (The Business Language Testing Service).
  1. Викладачі – носії англійської мови

Наявність носія мови є, безперечно, перевагою для іміджу та рейтингу курсів англійської у Києві. Але не поспішай. Дуже часто під словом «носій» мається на увазі людина, яка просто добре знає англійську, а не істинний американець чи британець. Це може бути африканець або німець, для якого English – така ж іноземна, як і для нас. Крім того, носій мови повинен мати досвід викладання та використовувати методичні інструменти, а не просто багато говорити на заняттях.

  1. Вартість курсів англійської в Києві

Різні школи іноземної мови пропонують ціни на будь-який гаманець. Перед початком пошуку визначся, що саме для тебе важливіше: ціна чи якість. Виходячи з професіоналізму викладачів, популярності школи, тривалості курсу, ціна на навчання в Києві може значно змінюватись. На вартість курсів англійської також впливають час занять, чисельність групи, розташування офісу. Часто заняття у вечірній час коштують дорожче, хоча вечірні групи й переповнені.

Багато курсів англійської в Києві пропонують гнучкі форми оплати, тестування та безкоштовний пробний урок, відпрацювання пропущених занять, так звані заморозки, знижки, програми лояльності, можливість відвідувати розмовні клуби, доступ до онлайн-ресурсів або інших платформ курсів в інтернеті.

У будь-якому випадку пам'ятай, що хороші знання не можуть коштувати дешево, але й надто висока ціна також має викликати кілька запитань. Хоча недорогі курси не завжди означають низьку якість. Дізнайся про викладачів, склад груп і програму. Можливо, тобі просто пощастило із ціною.

  1. Локація курсів англійської у Києві

Якщо мовний центр влаштовує тебе за всіма перерахованими критеріями, але розташований на іншому кінці Києва, то рано чи пізно ти втомишся від виснажливих поїздок заради 90-хвилинного уроку. Найкращим вибором буде онлайн-навчання чи офіс недалеко від роботи чи дому, щоб ні погода, ні київські затори не змогли завадити тобі дістатися курсів.
 

Трохи про методику викладання


Є кілька основних методик вивчення іноземних мов: ейдетика, комунікативна методика, різноманітні авторські методики.

Багато студентів помилково вважають, що все авторське та нетрадиційне однозначно варте уваги. Це далеко не завжди так. Різним людям підходять різні способи. Оригінальний підхід є актуальним лише в тому випадку, якщо він задовольняє індивідуально твої цілі.

Найпопулярніша сьогодні – комунікативна методика. За такого способу вивчення англійської студенти розмовляють 80% часу кожного уроку. Це не означає, що про граматику ми забуваємо, навпаки – розібравши нове правило, студенти одразу ж відпрацьовують його застосування на практиці, у розмові. Такий підхід дозволяє краще запам'ятовувати граматичні та лексичні конструкції та швидше вивчати іноземну.
 

Курси англійської для тих, хто працює з дому


Якщо в минулому першість була за офлайн-способом вивчення мови, тобто в аудиторії, з викладачем або репетитором, то в останні роки все більш популярним стає онлайн-спосіб. Молодь, особливо digital natives (люди, які народилися та виросли в еру технологій та інтернету), все частіше обирають інтерактивне вивчення англійської мови онлайн замість відвідування офлайнових шкіл.

 

Курси англійської в Києві: вибір, форми навчання, ціна - 2

Курси англійської в Києві не обов'язково відвідувати офлайн для найкращого результату

Сьогодні знайти школу з вивченням англійської онлайн – не проблема. Але проблема з якістю все ще актуальна. Якщо обрана школа англійської в Києві пропонує заняття у дистанційному форматі, не поспішай погоджуватися одразу. Ось на що варто звернути увагу, записуючись на онлайн-курси.

1. Курси англійської мають історію, вони не створені вчора

Ми, команда Yappi Corporate, вже давно на ринку й точно знаємо, що хороший продукт не створюється за ніч на колінці. Це довга та копітка робота – розробити таку програму, яка буде ефективною, універсальною та не затягнутою. Про підбір професійних викладачів ми поговоримо окремо. А крім викладачів, працює ще велика команда. Наші адміністратори й менеджери оперативно вирішують будь-які питання та проблеми: чи то нагадування про оплату, чи то допомога в перенесенні та скасуванні занять. Методисти складають ефективні плани навчання, навіть якщо запит наших клієнтів дуже незвичайний. Відділ розвитку робить навчання сучасним, додає цікавий контент і створює ефективні тренінги для навчання сучасних скілів. Саме тому варто звертати увагу, скільки часу компанія вже працює на освітньому ринку Києва.

2. Курси англійської пропонують чітку програму

Добре складена програма – невід'ємна частина успіху. Коли ти маєш часові межі, тобі простіше адаптуватися й активно включитися в роботу. Навчання може бути нескінченним. Приваблива пропозиція про те, що програма підлаштовуватиметься під тебе, може перетворитися на тупцювання на місці та втрату мотивації. Дуже важливо, щоб ти знав(ла) дату початку та кінця курсу і розумів(ла), який результат чекає на тебе на виході. Добре, якщо ти зможеш ознайомитися з усіма пропозиціями ще до відвідування офісу та визначитись, який графік тобі підходить. Загалом, що більше відкрита компанія для клієнтів, то вона впевненіша у своїх продуктах.

3. Тобі пропонують пройти пробний тест для визначення рівня та відповідної групи

Це важливо з кількох причин. По-перше, тобі має бути не надто складно, але й не дуже легко. Тоді ти бачитимеш свій прогрес, і твій рівень зростатиме з кожним заняттям. По-друге, це хороший показник того, що перед тобою гарні курси англійської мови в Києві. Вони мають достатньо ресурсів, щоб зробити твоє навчання комфортним. Театр починається з вішака, а в освітній сфері важливо забезпечити якісне навчання з першого знайомства.

4. Невеликі групи

Невелика група на курсах англійської – це можливість отримати більше уваги викладача, а також займатися в комфортній атмосфері. Це говорить про те, що тут віддають перевагу якості. Переконайся, що у випадку онлайн-навчання група ділиться на підгрупи та пари для виконання комунікативних завдань.
 

Про підводні камені на курсах англійської в Києві


Тепер ми хочемо обговорити деякі моменти, через які часто мотивація здувається, як повітряна кулька, вже до другого тижня навчання іноземної мови.
 

Повний курс англійської: що відбувається за межами аудиторії у Києві


Потрібно підготуватися до того, що результат твоїх старань може проявитися не після першого чи другого заняття, а швидше – за кілька місяців систематичної та інтенсивної роботи. Вся справа в тому, як працює наш мозок: за годину після заняття ти пам'ятатимеш близько 70% інформації, наступного дня – близько 15%. А за місяць – чи згадаєш ти взагалі лексику з першого уроку? Сучасні курси англійської в Києві обов'язково беруть на озброєння лайфхаки про особливості роботи пам'яті, уваги та концентрації та, відповідно, включають певні техніки. Ось кілька порад, які допоможуть покращити запам'ятовування:

  • вперше потрібно повторити нову фразу чи слово одразу після того, як ти її вивчив(ла), у середньому, людському мозку необхідно щонайменше 6 повторень;
  • наступного разу необхідно повернутися до цієї інформації та повторити її протягом дня, наприклад, зробити домашнє завдання з новими словами;
  • за тиждень мозок починає поступово забувати всю нову інформацію, тож через 7 днів потрібно повторити потрібні тобі слова;
  • ще одне повторення потрібно провести за місяць. Зазвичай після кількох блоків нового матеріалу викладач робить так званий revision, де студенти повертаються до вже пройденого матеріалу.
     

Що має викликати запитання під час вибору школи іноземної мови у Києві?
 

  1. Відсутність програми курсу

Ринок курсів англійської в Києві зараз як ніколи насичений різними формами проведення занять: без вивчення граматики та домашніх завдань, сидячи на пуфах із чашкою чаю, антишколи без підручників. Намагаючись знайти легкий та швидкий спосіб вивчення мови, не забувай, що відсутність програми та планування навчального процесу суперечить принципам системного підходу до досягнення мети. Викладач на курсах англійської зобов'язаний планувати навчальний процес та бачити той кінцевий результат, до якого він має тебе привести.

  1. Старі підручники, що використовуються на уроках

Тебе мають насторожити підручники, видані, наприклад, у 90-х роках російсько- або україномовними авторами (Бонк, Голіцинський), якщо вони використовуються як основні матеріали на занятті. Всі серйозні школи вже давно працюють із підручниками, виданими Oxford University Press, National Geographic, Macmillan, Pearson або Longman. Наприклад, Total English, Outcome, Speakout або English File. Кожен із них поділений на уроки-юніти та містить матеріали для практики основних навичок.

  • Speaking – вправи на розвиток мовлення. Це можуть бути не лише стандартні діалоги, а й рольові ігри, ситуації, дебати, переговори, суперечки тощо. Під час вивчення англійської на цю навичку зазвичай звертають особливу увагу.
  • Listening – аудіозаписи та завдання до них для розвитку навички сприйняття мови на слух.
  • Reading – тексти, які беруться за основу розвитку навички розуміння різної інформації, говоріння, вивчення нових слів.
  • Writing – завдання для розвитку письма.
  • Grammar – блок, який пояснює теоретичний аспект мови, а також вправи на практику.
  • Vocabulary – добірки нових слів і виразів, вправи для тренування їх використання.
  • Pronunciation – вправи для тренування коректної вимови звуків та інтонації англійської мови. Це важливо не тільки для початкового рівня, але й для просунутих користувачів. Ти навчишся звучати максимально наближено до носіїв.
  1. Використання перекладного методу

Якщо ти хочеш навчитися перекладати літературу, то повне дублювання всього, що відбувається на занятті, саме для тебе. Якщо ж твоя мета – навчитися думати іноземною, вести розмову, не замислюючись, з правильною інтонацією і без пауз, то біжи від таких курсів англійської після першого заняття.

  1. Багато людей у групі

Велика кількість студентів (понад 10) у групі безумовно має викликати запитання щодо ефективності таких курсів. Викладач не зможе приділити достатньо часу навіть кожному другому.

  1. Відсутність корпоративних клієнтів

Хороші курси або школа зазвичай мають хоча б кілька корпоративних студентів або компанію, яку вони навчають англійської мови на території замовника. Якщо обрані тобою курси не можуть похвалитися наявністю «акул бізнесу» серед своїх клієнтів, обов'язково придивись до інших відгуків.

  1. Відсутність сайту

Навіть молода компанія не може обійтися без власної сторінки в інтернеті та соціальних мережах. Обов'язково зверни увагу на наявність або відсутність позитивних відгуків від клієнтів. Багато мовних курсів у Києві ведуть свої канали на YouTube, сторінки в Instagram, що також свідчить про професійність установи та її методичного складу.

  1. Забагато письмових завдань і граматики

Ще один пережиток радянського минулого – великі домашні завдання, дуже багато письмової роботи та одноманітних граматичних вправ. Домашнє завдання не має займати більше 1 години твого часу, а середньому, як показує практика, достатньо 30-45 хвилин на день. Якщо ти витрачаєш кілька годин на виконання всього обсягу та ще половину заняття, щоб перевірити та виправити помилки з групою та викладачем, тут явно щось не так.

  1. У групі присутні студенти з різним рівнем мови

Ситуація, коли в групі не враховуються рівні володіння мовою, абсолютно не сприятлива для всіх учасників. По-перше, студенти, які вже мають достатній рівень, рано чи пізно почнуть нудьгувати на занятті, їм набридне підтягувати слабших. Не буде відчуття зростання, прогресу та покращення. По-друге, ті, хто володіє мовою на рівень нижче, просто не розумітимуть інших і почуватимуться некомфортно на тлі сильнішого складу. І, по-третє, сам викладач буде змушений лавірувати між двома крайнощами, адаптувати матеріали, підключати рідну мову для усунення труднощів.

  1. Викладач любить поговорити

Вчитель не повинен багато розмовляти. Якщо викладач буквально читає лекцію, пояснює граматику, з ентузіазмом мовить, як він провів свою відпустку, відходить від основної теми – він не допоможе тобі досягти своїх цілей. Найбільш професійний teacher зробить так, що його мова на уроці складатиме близько 10-15%, а решту часу говоритимуть і спілкуватимуться лише студенти. 

  1. Надто різна вікова категорія

Може здатися дивним, але змішана група на курсах англійської, у якій присутні люди різних поколінь, наприклад, з віковим діапазоном від 18 до 50, також має тенденцію працювати гірше, швидко втрачати мотивацію та прогресувати повільніше. Легко припустити, що у студентів будуть різні інтереси, погляди на життя та думки. Звичайно, багато залежить від темпераменту викладача, самих студентів. Точно не буде на користь процесу навчання, якщо в одній групі будуть підлітки, школярі та дорослі. Тому обов'язково придивись до того, як адміністрація чи методисти школи комплектують групи.

А якщо ти шукаєш способи навчання дитини чи співробітників компанії, то тебе зацікавить інформація нижче.
 

Вибір курсів англійської в Києві для дитини


Основні критерії вибору курсів англійської для дитини мало чим відрізняються від критеріїв вибору школи для дорослих. Потрібно тільки розуміти, що для всіх дітей краще підходить комунікативна методика. Адже набагато цікавіше використовувати знання у грі, яка є основним видом діяльності для них та передбачає обов'язкову взаємодію дітей одне з одним. Перекладні методи, засновані на нудних текстах, не утримають увагу дітей і тільки викликають втому та небажання займатися.

Тож обирай у Києві курси англійської, де вчителі роблять акцент на розмовній англійській за допомогою інтерактивних методів. Використання музики, картинок, фотографій, відео з інтернету, мультиків та анімації – невід'ємна частина викладання англійської чи іншої іноземної мови для маленьких.
 

Вибір курсів англійської в Києві для персоналу


Логічно припустити, що кількість англомовних людей у Києві та Україні ставатиме дедалі більшою з кожним роком. В епоху глобалізації діловою мовою світу стала англійська, і хоча поки що фахівці з іноземною мовою більше затребувані у великих містах, через 10 років така вимога прийде в кожне маленьке містечко, як прийшов інтернет. 

 

Курси англійської в Києві: вибір, форми навчання, ціна - 3

 

З погляду роботодавця та фахівців з підбору персоналу, співробітник, який володіє іноземною мовою, є більш перспективним, ніж його колега без цих знань. Навіть якщо мова просто зараз у роботі не потрібна, завжди може виникнути ситуація, коли вона буде необхідна. І багато компаній готові інвестувати у своїх працівників, надаючи можливість вивчати англійську за рахунок організації та навіть у робочий час. Корпоративні курси англійської мови в Києві з доставкою в офіс – вже давно не новинка.

Вибір серед таких курсів англійської набагато менший, ніж серед звичайних. Якщо ти хочеш вивчати іноземну мову на робочому місці, то зверни увагу на ті критерії, які зазначені вище: репутація школи на ринку, клієнти, рекомендації та відгуки, викладацький склад, вибір програм тощо.
 

Домашні завдання – пережиток минулого чи необхідність?


Чому ми так не любимо домашні завдання? Швидше за все, ця нелюбов пов'язана з негативними спогадами зі шкільних років. Тобі не хотілося робити домашку, а хотілося проводити час із друзями. Можливо, завдань було так багато, що ні на що інше сил не залишалося. Плюс у тебе виникали проблеми, якщо завдання було виконане погано або з помилками. Всі ці переживання ми забуваємо у дорослому житті, а ось нелюбов до домашньої роботи залишається.

Вчитися на курсах англійської без домашніх завдань – все більш поширене явище. Такий запит ми часто чуємо від дорослих студентів. Деякі школи використовують відсутність домашки як один із пунктів для реклами. Але чи це хороша ідея?
 

Чому на курсах англійської без домашнього завдання нікуди?
 

  1. Між уроками є проміжок, тому ти забуваєш матеріал без повторення.
  2. Щоб студенти згадали матеріал із попереднього заняття, викладач витрачає половину наступного. Так ти вчиш менше, ніж передбачається програмою.
  3. В особливих випадках матеріал повторюватися не буде, і ти просто йтимеш далі, засвоюючи до 15% матеріалу. Так, це більше за 0%. Але набагато менше, ніж на курсах англійської у Києві з обов'язковим домашнім завданням.
     

Як курси англійської у Києві позиціонують домашні завдання?


Якщо ми говоримо про викладачів-професіоналів, а лише у таких ми й радимо вчитися, то вони домашні завдання тобі не скасують. Швидше за все, фахівець пояснить, чому це потрібно:

  • ти повториш вивчений на уроці матеріал;
  • знайдеш слабкі місця та звернешся з питаннями до викладача;
  • зможеш перенести знання з короткочасної пам'яті у довготривалу.

Це основні переваги домашніх завдань, але не всі.

Хороше домашнє завдання для зайнятої людини – те, яке можна виконати менше ніж за 30 хвилин і за допомогою якого можна повторити вивчений матеріал. Ми ж у Yappi Corporate пішли трохи далі за базові вимоги.

По-перше, всі завдання є на онлайн-платформі та можуть бути виконані у будь-який час та в будь-якому місці з використанням зручного гаджета.

По-друге, ми з гордістю представляємо студентам систему перевернутих класів. Скажемо по секрету, що далеко не всі курси англійської в Києві можуть похвалитися цією методикою. Водночас увесь світ уже давно знає та використовує такий підхід.

 

Курси англійської в Києві: вибір, форми навчання, ціна - 4

Шукай курси англійської в Києві, які пропонують заняття за системою «перевернутий клас»
 

Перевернутий клас – зручне рішення для домашніх завдань


За такого формату студенти заздалегідь готуються до занять, тобто виконують домашку наперед. Спочатку потрібно самостійно вивчити тему уроку, ознайомитися з новими словами. А вже на уроці курсів англійської в Києві група розбирає з викладачем незрозумілі моменти та постійно практикується. Результат такого навчання завжди вищий за традиційне.

«Невже я зможу розібратися сам у тому, що ще не опанував зі школи?». Доведено нашими студентами – це можливо. Ти подивишся навчальне відео і виконаєш кілька простих завдань, щоб краще зрозуміти теорію. На уроці викладач обов'язково розбере з тобою та іншими студентами тему ще раз, але ти вже краще все розумітимеш і більш активно користуватимешся новим матеріалом у мові.

Так у тебе з'явиться і цілком доступна причина для виконання домашнього завдання: ти заощаджуєш час для ефективної практики на заняттях разом зі своїми одногрупниками.
 

Які вони – сучасні курси англійської мови?


Курсів англійської в Києві справді багато. Наявність вибору – це завжди добре, адже є шанс обрати те, що підходить саме тобі. Сьогодні вже нікого не здивуєш комунікативною методикою чи заняттями з носіями мови. Але от що, як і раніше, може бути проблемою, то це застаріла навчальна програма. Підручники та посібники, за якими навчаються на курсах, можуть відставати за часом, студенти не завжди отримують той запас необхідних слів, який допоможе у типових для них ситуаціях: бесідах із клієнтами, у подорожах тощо.

Сучасне рішення у такому разі – це індивідуальний підхід до складання програми. Побажання студентів запитують не задля галочки, а для реальної користі.

Зручність нашої школи англійської полягає в тому, що група сформована приблизно з однаковими запитами. Ви всі працюєте в одній сфері, тому й навчання проходитиме за справді необхідними вам темами.

Викладач та методисти наших курсів англійської у Києві підкоригують матеріал так, що ти постійно проходитимеш теми, тісно пов'язані з твоєю професією. Відповідно, слова і фрази ти вивчатимеш ті, які допоможуть тобі в типових робочих ситуаціях.
 

Як на курсах англійської в Києві вчать корисні вирази?


Вивчення сучасної мови – це не лише сленг та розбір актуальних матеріалів. Це важливий елемент навчання, але не єдиний. У житті дорослої людини зустрічається багато типових ситуацій: ти сперечаєшся, аргументуєш свою точку зору, ввічливо виправляєш співрозмовника, ведеш презентації.

В англійській є спеціальні висловлювання, які доречно використовувати у тій чи іншій ситуації. Знання таких виразів якісно піднімає твій рівень, а з ним і статус англійської – з новачка до просунутого. На багатьох заняттях ми зі студентами вивчаємо ці необхідні фрази та намагаємось використовувати їх у діалогах, дебатах, пробних презентаціях. Нам важливо, щоб студенти дійсно почувалися впевнено у будь-якій ситуації, тому списки таких фраз ми обов'язково вживаємо у різних варіантах протягом усього часу навчання.
 

Використання автентичних матеріалів


Зараз у відкритому доступі є багато статей, відео та фільмів іноземною мовою. Обирай те, що тобі до смаку або що найточніше відповідає твоїм професійним інтересам. Ті, хто здатен зрозуміти ці матеріали, мають перевагу перед знайомими, які чекають на їх вихід з перекладом або субтитрами. Але чому не всі, хто знає англійську, використовують цей ресурс? Причини можуть бути різними: від нестачі часу до невміння розуміти зміст таких матеріалів. Наші курси англійської в Києві навчають студентів правильно користуватися автентичними матеріалами.

 

Курси англійської в Києві: вибір, форми навчання, ціна - 5

На сучасних курсах англійської в Києві студенти навчаються у тому числі за оригінальними відео, аудіо та статтями, створеними для нейтів спікерів

Якщо ти береш статтю чи книгу рідною мовою, ти не вчитуєшся в кожне слово, намагаючись зрозуміти зміст окремих речень. Ти швидко переглядаєш текст, оцінюєш, наскільки він цінний та інформативний, а уважно вчитуєшся лише у найважливіші моменти. Іноді тобі необхідно також швидко переглянути, скажімо, листівку і знайти потрібну інформацію, наприклад, адресу або дату заходу. Ми не замислюємося про це, коли йдеться про рідну мову. А коли беремо такий самий текст чи листівку англійською, то губимося і намагаємося зрозуміти кожне слово. Такі дії – це марнування часу та зайва тривожність. Тому ми й не хочемо повертатися до читання іноземною мовою.

Наші викладачі знають про цю проблему, тому на заняттях ти навчатимешся читати «правильно». Так, щоб зрозуміти загальний зміст, швидко ознайомитися з текстом або знайти лише необхідну інформацію, не звертаючи уваги на «воду» навколо. Так читання і прослуховування автентичних матеріалів більше не завдаватиме тобі незручностей.
 

Книги на курсах англійської


Сьогодні носити книги із собою – вже зайве, адже технології дають можливість тримати всю інформацію у телефоні чи планшеті. Навчальні матеріали, які пропонують у Yappi Corporate, сучасні та зручні у використанні.

Ми не роздаємо студентам ксерокопії сторінок підручника. Ми зібрали наші найкращі курси в авторському підручнику на онлайн-платформі. Наші студенти отримують доступ до застосунку лише в один клік. Ми подбали про те, щоб завдання були легкими у виконанні й кожен міг сам себе перевірити. На наших курсах англійської в Києві ти отримуєш підручник, який дозволяє тобі відслідковувати прогрес та повертатися до вивченого матеріалу стільки разів, скільки тобі потрібно. Ось справді тренд: економічно вигідно, ще й із турботою про екологію.

Крім того, завдання цікаво виконувати, а оформлення підручника тішить креативом та відсутністю непотрібних деталей. З таким підручником ти можеш не хвилюватися про вимушені пропуски. Програма включає елементи самонавчання. Коли відвідаєш наступне заняття, то просто розбереш незрозумілі моменти з викладачем і не почуватимешся невпевнено через пропуск.
 

Як формується ціна курсів англійської мови в Києві?


Вартість курсів англійської мови – не головне у їх виборі, але це важлива складова. На курси англійської мови ціни в Yappi Corporate – це оптимальне співвідношення вартості та якості. Розглянемо, які послуги пропонують у мовній школі Yappi Corporate онлайн.

  1. Курс Yappi Basic – готова програма та міцний фундамент одного рівня англійської. За 4 місяці (а це 32 заняття по 90 хвилин) група проходить рівень. На курси англійської ціна складає 1015 грн за одне заняття групи у складі від 2 до 10 осіб.

  2. На курсі Yappi Pro програму складаємо спеціально під групу. Індивідуальне наповнення, узгоджені тренінги та профільні заняття коштуватимуть компанії 1095 грн за 90-хвилинне заняття. Усього таких занять на одному курсі буде 48, він триватиме 6 місяців.

  3. Yappi Indiv – це заняття для одного-двох співробітників за готовою програмою під індивідуальні цілі. Курс може тривати 4 або 6 місяців (32 або 48 занять відповідно) і коштує 795 грн за годину заняття.

  4. Немає межі досконалості. У школі Yappi Corporate можна замовити спеціальні тренінги. Вони будуть орієнтовані на сферу діяльності компанії та матимуть виключно практичний характер. Тут ти відпрацюєш навички спілкування з партнерами та клієнтами, будеш захопливо проводити час у дружній компанії, одночасно отримуючи нові знання. Вартість можна переглянути на сайті.

При виборі курсів англійської варто орієнтуватися на професіоналізм педагогів, сучасні підходи до навчання з використанням віртуальних сервісів, можливість контролю знань студентів.

Але корпоративні курси мають один суттєвий мінус – вони оплачуються наймачем. «Хіба це мінус?», – запитаєш ти. Взагалі так, тому що тебе так і тягтиме відкласти підготовку на завтра чи післязавтра. Із курсами від Yappi Corporate це не пройде. У нас розроблено методику контролю знань студентів. Працює система заохочень та покарань. І ми завжди готові нагадати – щоб швидко опанувати англійську на корпоративних курсах, потрібні:

  • самодисципліна та самопідготовка;
  • вміння працювати в команді;
  • здатність виділяти та запам'ятовувати головне;
  • мовна практика.

Ну от, тепер ми озброїли тебе до зубів – і ти точно знаєш, як обрати курси та підготуватися до занять. Бажаємо успіхів!

Вам можуть сподобатись
Курси розмовної англійської в Києві – вчимося говорити
Читати
Юридична англійська – приклади та поради з вивчення
Читати
Вибір школи англійської у Києві – допоможемо визначитися
Читати
Англійська для IT – кому саме потрібна та як вивчити
Читати