Розігруємо грант на вивчення англійської

Розігруємо грант на вивчення англійської

 

Друзі, вперше у сфері B2B група компаній YAPPI оголошує грант у розмірі 100 000 грн на навчання англійської співробітників бізнесів, компаній та організацій, які найбільше постраждали через війну.

Ми знаємо, наскільки непохитними можуть бути наші підприємці й наскільки вони не люблять говорити про те, як їм складно. Але бізнес – це люди, а людям зараз непросто. Ми вас розуміємо та хочемо допомогти. І допомогти ми можемо тим, у чому розуміємось найкраще, а це корпоративне навчання англійської мови.

Якщо ваша організація або компанія, в якій ви працюєте, на поточний момент не може дозволити собі замовити послугу навчання англійської, хоча ви точно знаєте, що вона її потребує, заповніть коротку анкету до 25.01.2023 – і наше експертне журі обере тих претендентів, анкети яких будуть найбільш переконливими та аргументованими.

Особливу увагу приділимо заявкам від:

  • освітніх установ;
  • тих, хто працює у забезпеченні критично необхідною продукцією;
  • малого бізнесу;
  • компаній, які найбільше постраждали через війну. 

Психологічний стан колективу також береться до уваги. Розглянемо всі заявки та відповімо кожному. Зараз уроки англійської – як терапія для співробітників, місце, де можна бути собою, зустрічатися з колегами не лише по роботі, здобувати знання та в результаті впливати на показники бізнесу.

100 000 грн – це сума, на яку ми будемо навчати англійської 3 групи людей протягом 3 семестрів (вартість 1 семестру Yappi Basic – 32480 грн).

За собою ми лишаємо право обирати переможців. Звертаємо увагу, що брати учать в конкурсі можуть лише учасники, які на цей час не отримують послуги з корпоративного навчання англійської від будь-якої компанії.

Чекаємо на ваші заявки і впевнені, що незабаром ваші показники дозволять замовляти все, що ваш бізнес забажає. Будемо раді, якщо наш легкий поштовх трохи допоможе заново розкрутити той маховик, який тимчасово пригальмувала війна. І разом до перемоги!

 

 

*під "грантом" мається на увазі надання компаніям-претендентам 3 (трьох) семестрів курсу Yappi Basic по 32 заняття (вартість 1 семестру складає 32480 грн) для групи студентів чисельністю не більше 10 осіб одного рівня володіння англійською мовою.

Одна компанія може отримати безкоштовно один семестр для однієї групи.

Вам можуть сподобатись
Ділова англійська мова – специфіка вивчення
Читати
Бізнес англійська – поради з вивчення
Читати
Вивчення англійської мови: способи основної та додаткової практики
Читати
TalkEn.Cloud – багатофункціональна платформа для викладачів англійської
Читати