«Таблеточки» + Yappi Corporate: навчання очима медпрацівників

Команда Yappi Corporate радіє кожному виграному тендеру, та найбільшу втіху ми відчуваємо, коли наша співпраця з компаніями й організаціями не обмежується парою семестрів, а розвивається та зміцнюється. Ми любимо ділитися знаннями та щасливі, коли наша робота допомагає іншим фахівцям стати найкращими у своїй сфері. Успіхи та завзятість наших клієнтів справді надихають, тож у цій статті ми розповімо про один із наших проєктів і поспілкуємося зі студентами.

Уже рік ми дружимо та співпрацюємо із благодійним фондом «Таблеточки», головні напрями роботи якого – допомога онкохворим дітям, права дітей, допомога лікарням і освіта лікарів. Саме в межах освітньої програми БФ «Таблеточки» замовив у нас навчання. Перше заняття для медичних працівників Києва відбулось у вересні 2019-го. За цей час групи не тільки сміливо перейшли з нами в онлайн – фонд також долучив до занять більше персоналу! Англійську з Yappi Corporate протягом року вивчали понад 70 лікарів і медсестер із Києва, Івано-Франківська, Львова та Луцька. Вони прокоментували взаємодію з фондом, описали свої враження від навчання і дали поради тим, хто досі не наважується вивчати англійську.

«Таблеточки» + Yappi Corporate: навчання очима медпрацівників

 

Юрій Томащук, дитячий лікар-онколог

Про БФ «Таблеточки»
Фонд допоміг мені поїхати на фахову конференцію у Львові та дав можливість навчатися англійської. Також він організовує школу лідерства для медсестер-лідерів і старших медсестер, переможці якої отримують грант на розвиток свого відділення. 

Про англійську
Мова потрібна і для себе, наприклад, під час подорожей, і для роботи. Усі нові медичні матеріали написані англійською, до того ж я планую отримати членство в International Society of Paediatric Oncology, де без мови ніяк. Від наших занять я кайфую настільки, що пропустив лише один раз, коли святкував день народження в горах без зв’язку :)

Порада
Не лінуйтеся! Сьогодні вранці я так не хотів вставати на пробіжку, але переборов себе й побіг. Так і з англійською, головне – почати, а потім вас затягне!

 

Людмила Мельничук, дитячий лікар-онкогематолог

Про БФ «Таблеточки»
Фонд допомагає забезпечити наших пацієнтів дороговартісними ліками, а також дбає про професійний розвиток наших лікарів та медсестер. 

Про англійську
Курс англійської мови для мене особисто дуже важливий. Сподіваюсь, що зможу спілкуватись з колегами на міжнародних конференціях та удосконалювати свої знання та навички в дитячій онкогематології для надання якісної медичної допомоги своїм пацієнтам. Вважаю, що лікарю необхідний безперервний професійний розвиток, тому щиро вдячна за нагоду вчитися.

 

Марія Фединич, палатна медсестра онкогематологічного відділення

Про БФ «Таблеточки»
З ними дуже цікаво. Я намагаюся брати участь у різних освітніх програмах, які організовує фонд.

Про англійську
Дуже часто мова потрібна для прочитання інструкцій препаратів, з якими ми працюємо, для введення програм для апаратів та багато іншого. А взагалі англійську мову вивчати цікаво, особливо з нашою викладачкою Юлею. Її уроки – це живе спілкування, час збігає дуже швидко, завжди хочеться продовження :)

 

«Таблеточки» + Yappi Corporate: навчання очима медпрацівників - 2

 

Світлана Суш, працює в онкогематологічному відділенні дитячої лікарні

Про БФ «Таблеточки»
Нашому відділенню фонд надає лікарські препарати й медичні засоби. 

Про англійську
Знання англійської допомагає краще розуміти тексти і розмови, вільно спілкуватися. 

Порада
Всім охочим хотіла б порадити не боятися та вивчати англійську з командою Yappi Corporate!

 

Катерина Домбокалова, старша медсестра відділення дитячої нейрохірургії 

Про БФ «Таблеточки»
Ми співпрацюємо з моменту створення нашого відділення, а це два роки. Фонд нам завжди допомагає та підтримує. 

Про англійську
Знання мови дає можливість спілкуватися з закордонними колегами. Також я маю можливість читати новітню медичну літературу, хоч поки мій рівень не зовсім достатній.

Порада
Розпочинайте навчання, буде цікаво!

 

Дякуємо нашим студентам за те, що ви змінюєте цей світ на краще! Бажаємо сил і далі поєднувати роботу з навчанням та вже готуємо нові захопливі, а головне – корисні заняття. 

Вам можуть сподобатись
Англійська мова: навчання за серіалами для початківців
Читати
Online Shopping: базова лексика для вдалих покупок
Читати
Вампір, медсестра, вчений: ким ви будете на Гелловін?
Читати
Корисні фрази для ділових зустрічей, конференцій, переговорів
Читати