TalkEn.Cloud – багатофункціональна платформа для викладачів англійської


Зміст

1. Що пропонує платформа TalkEn Cloud

1.1. Що таке LMS і навіщо це викладачу

1.2. Інтерактивна бібліотека на платформі TalkEn Cloud

2. Переваги використання платформи TalkEn Cloud

3. Як придбати й користуватися TalkEn Cloud


За допомогою інтернету сьогодні викладачі англійської можуть підготувати матеріали для занять, які будуть і актуальними, і якісними, і різноманітними. Та водночас із цим на ринку працюють школи, які розвивають свої навчальні платформи з дуже зручним функціоналом, що ставить навіть фахівців із найкрутішим матеріалом у програшну позицію.

Команда школи англійської мови для дітей Green Country розробила all inclusive платформу TalkEn.Cloud, яку викладачі англійської можуть придбати й використовувати на своїх заняттях. У цій статті ми розберемося, що таке TalkEnCloud і чому на це варто звернути увагу.


Що пропонує платформа TalkEn Cloud
 

TalkEnCloud – це онлайн-платформа для репетиторів, незалежних викладачів англійської, мовних курсів для дітей і стартапів, а також загальноосвітніх шкіл, які готові вдосконалити й оптимізувати уроки іноземної для дітей. 

Дві головні особливості TalkEnCloud – це система управління навчальним процесом, а також ціла бібліотека інтерактивних підручників для школярів.


Що таке LMS і навіщо це викладачу
 

LMS (learning management system) – система управління навчальним процесом – дозволяє викладачеві не виконувати зайву адміністративну й технічну роботу та значно зменшує витрати часу на рутинні задачі. Вона і впроваджена в платформу TalkEnCloud.

Панель адміністратора в TalkEnCloud має такі функції:

  • заповнення профілів учнів з можливістю об'єднувати їх у групи чи призначати індивідуальні уроки;
  • прикріплення навчальних матеріалів для учнів;
  • створення розкладу занять;
  • додавання вступного тесту на визначення рівня англійської.

 

Платформа для полегшення підготовки викладача до роботи

Використання Толкін Клауд автоматизує та спрощує чимало робочих процесів для викладача
 

Крім цього, на платформі TalkEn Cloud є особистий онлайн-кабінет викладача, де можна:

  • створювати й редагувати список активних учнів і груп;
  • відстежувати успішність і відвідуваність учнів;
  • стежити за розкладом занять;
  • бачити прогрес виконання завдань учнями в інтерактивних підручниках; 
  • отримувати результати автоматизованих тестів;
  • залишати учням домашні завдання та зворотний зв'язок.

Для учнів так само є можливість користуватися особистим кабінетом у TalkEn Cloud, а саме:

  • стежити за розкладом занять і своєю відвідуваністю;
  • займатися за інтерактивним підручником і бачити прогрес виконаних завдань;
  • проходити тести й отримувати миттєвий результат;
  • отримувати домашні завдання та зворотний зв'язок від викладача.


Інтерактивна бібліотека на платформі TalkEn Cloud
 

Як зазначено вище, на платформі TalkEn Cloud є доступ до інтерактивних підручників для вивчення англійської. До бібліотеки Толкін Клауд входять:

  • 46 інтерактивних підручників для учнів 1-11 класів;
  • близько 2000 готових деталізованих планів занять для викладачів;
  • понад 180 тестів із функцією миттєвої автоматизованої перевірки;
  • додаткові матеріали у вигляді інтерактивних worksheets.

При цьому займатися на платформі можливо й за власними матеріалами, які можна перевести у формат інтерактивного підручника або просто залити в TalkEnCloud у такому вигляді, як вони є.

Усі заняття в підручниках і матеріалах із бібліотеки TalkEnCloud побудовані за моделлю «перевернутий урок». Це підхід, що передбачає ознайомлення з новим теоретичним матеріалом самостійно до початку заняття (за допомогою відео та інтерактивних вправ) і активне його відпрацювання та закріплення на практиці під час уроку. 

Отже, TalkEnCloud надає і готові матеріали, розроблені методистами й викладачами англійської під певний рівень, й інструменти для ефективного ведення уроків, а також адміністрування навчального процесу.

 

Готові матеріали, розроблені методистами

TalkEnCloud дозволяє викладачам значно швидше готуватися до занять і ефективніше їх проводити за допомогою LMS і онлайн-підручника


Переваги використання платформи TalkEn Cloud
 

Якщо говорити коротко, то це колосальна економія часу та зусиль для викладача англійської. Та розглянемо переваги TalkEn Cloud більш детально.

  1. Час

Якщо підрахувати, скільки годин платформа зберігає викладачеві на тиждень, то виходить близько 20 годин! Із використанням TalkEnCloud не потрібно шукати навчальний матеріал і підлаштовувати його під потреби учнів. Усе вже готово, потрібно просто обрати рівень і тему. Окрім цього, викладач не витрачає час на створення та заповнення різноманітних табличок, адже TalkEn Cloud допомагає швидко налаштувати менеджмент класу та процес підготовки до уроків.

  1. Діджиталізація

Усе, що потрібно для уроку, вже є на платформі TalkEnCloud. Це й інтерактивний підручник із функцією автоматичної перевірки виконаних завдань, і особисті онлайн-кабінети як для викладачів, так і для учнів. Модель «перевернутий урок» мотивує дітей до самостійної роботи, а також привчає до свідомого користування гаджетами й інтернетом. 

  1. Гнучкість

По-перше, на TalkEnCloud можна проводити навчання як онлайн, так і офлайн. По-друге, менеджери платформи можуть налаштувати додаткові функції під конкретні запити й потреби. 

 


Як придбати й користуватися TalkEn Cloud
 

Що стосується вартості, то весь функціонал TalkEn Cloud (LMS та інтерактивна бібліотека) обійдеться від 3 до 3,5 доларів за 1 підручник для учня на місяць. При цьому всі користувачі мають сім днів демо-доступу, коли можна протестувати TalkEn Cloud: додати на платформу учнів і провести заняття, використовуючи підручники з бібліотеки.

Якщо ж користуватися лише системою управління навчальним процесом, без підручників, то ціна коливається від 0,5 до 1 долара за учня на місяць. 

Ціни варіюються залежно від кількості доданих на платформу учнів: що їх більше, то менша вартість роботи з TalkEn Cloud. 

Користування платформою починається після зв'язку з менеджером TalkEn Cloud, який створює обліковий запис вчителя чи адміністратора. Далі вже можна самостійно приєднувати учнів, працювати з готовими програмами та підручниками чи завантажувати й адаптувати свої навчальні матеріали. Менеджер залишається на зв'язку та готовий допомогти розібратися з будь-яким питанням щодо TalkEnCloud. Тож починайте працювати на абсолютно новому рівні!

Вам можуть сподобатись
Booyya: як вчити англійську самостійно та без нудьги
Читати
Ділова англійська мова – специфіка вивчення
Читати
Бізнес англійська – поради з вивчення
Читати
Вивчення англійської мови: способи основної та додаткової практики
Читати