Навіщо замовляти вивчення англійської в офіс?

Корпоративні заняття з англійської мови мають величезну кількість переваг. У першу чергу, вивчаючи англійську в офісі, співробітники заощаджують величезну кількість часу, що особливо актуально у великих містах. А знання англійської мови всього колективу створює позитивний імідж компанії, що відчувається на міжнародних конференціях і виставках. Курси англійської мови в офісі найчастіше є варіантом заохочення працівників. Спільні курси англійської на роботі – один з елементів тімбілдінгу, який підвищує корпоративний рівень культури та сприяє згуртуванню колективу. Якщо ж компанія досить велика, то перш ніж замовити корпоративну англійську, можна також провести тендер серед мовних шкіл і обрати ідеальний варіант для себе.
 

Навіщо замовляти вивчення англійської в офіс?

Замовивши англійську в офіс, ви підвищуєте згуртованість колективу
 

Навіщо вчити англійську на роботі?


1. Англійська в офісі часто утримує співробітників, які мали бажання змінити місце роботи. Кожен буде радий тому, щоб, крім зарплати, отримувати ще й додаткові бонуси. Одним із таких бонусів є навчання англійської. Співробітники відчувають, що в їхній розвиток вкладають гроші, звідси з'являється бажання продуктивно працювати.

2. Вивчення англійської позитивно позначається на іміджі компанії, створюючи образ перспективної організації.

3. Під час вивчення англійської в офісі всі отримані знання будуть одразу ж застосовуватися на роботі, що ще більше сприяє закріпленню матеріалу.

4. До причин замовити англійську на роботу можна віднести можливість вивести компанію на міжнародний ринок. Співробітникам легше підносити інформацію про свою фірму на конференціях та інших заходах.

5. Англійська в офісі – це вигідна інвестиція. Якщо всі співробітники компанії освоїли англійську мову, то можна помітно заощадити на перекладачах під час відряджень, на вартості квитків і оплаті житла. Адже працівник зі знанням англійської мови може замовляти їх безпосередньо на сайті авіакомпанії, не користуючись послугами посередників. Також є можливість заощадити на робочому часі, англомовні співробітники впораються з необхідними справами у відрядженні набагато швидше, якщо вони не будуть залежати від перекладачів і гідів. Без англійської співробітник стає безпорадним за кордоном. Він не може оформити замовлення в ресторані, викликати таксі й виконати елементарні дії.

6. Курси англійської на роботі – це прекрасна можливість диференціювати навчання. У першу чергу, можна вибрати інтенсивність і методику навчання. Все це може залежати від цілей, які ставить перед собою компанія. Якщо є необхідність просто підвищити загальний рівень знань, то можна зупинитися на звичайному курсі. Але за необхідності отримати вузькоспеціалізовані знання для кожного відділу складається індивідуальна програма навчання.

7. Можливість вести продуктивні переговори. Закордонні партнери зможуть оцінити розуміння мови всіх співробітників. Це значно прискорить проведення ділових зустрічей і підписання договорів.

 

Навіщо замовляти вивчення англійської в офіс?

Вам можуть сподобатись
Джедаї, балакучі тварини та (супер)герої: що дивитися в кіно цієї зими
Читати
Чи варто вчити англійську мову індивідуально?
Читати
Навчання англійської мови: секрети для початківців і просунутих
Читати
Чому варто вибрати курси англійської від Yappi Corporate?
Читати