Англійська онлайн: з чого почати та як вчити


Зміст

1. Як курси англійської онлайн допоможуть вивести ваш бізнес на міжнародний рівень?

2. Де краще вчити англійську онлайн?

3. Корпоративні онлайн - курси англійської мови: підготовка, перші заняття, результати навчання

4. Як почати вивчати англійську онлайн?


Етика та принципи ділового спілкування – це не тільки хороший тон і повага до співрозмовників. Якщо ви вмієте максимально чітко й точно передати свої ідеї, наміри та цілі, вашу роботу неодмінно гідно оцінять. Сьогодні ефективні комунікатори намагаються набити руку у веденні ділових перемовин не тільки рідною мовою, а й іноземною. 

Англійська онлайн – оптимальний варіант навчити всіх співробітників офісу ділової лексики. Головне – правильно вибрати програму навчання, звернутися до авторитетної школи за отриманням необхідних знань, щоб не згаяти час. Професіонали знають, які курси англійської онлайн будуть найбільш ефективними, а також організують навчальний процес так, щоб співробітникам було цікаво. Для цього використовуються сучасні методики викладання, які спрямовані на запам'ятовування нових слів, правил граматики та постановку вимови. Співробітники фірми отримають усі необхідні матеріали для занять з англійської мови онлайн, будуть систематично підвищувати свій рівень, спілкуватися з досвідченими викладачами та практикуватися з носіями мови. 

 

 

Як курси англійської онлайн допоможуть вивести ваш бізнес на міжнародний рівень? 


Підвищити рівень престижності організації можна за рахунок співпраці з іноземними партнерами, а також значної клієнтської бази на зарубіжному ринку. Якщо ваша компанія може похвалитися гарною репутацією в межах рідної країни, то чому б не піти далі? 

Щоб вести ділові перемовини, їздити в закордонні відрядження та залучати клієнтів із інших країн, необхідно володіти хорошим рівнем іноземної мови. Володіння іноземною мовою є найважливішою умовою під час влаштування на роботу. Однак за статистикою, лише 18% українців володіє англійською на рівні вище середнього. 

Навіть якщо ви вважаєте себе прекрасним спікером, провести перемовини з іноземними партнерами без підготовки не вийде. Вам обов'язково знадобиться набір слів, характерних для ділового спілкування. Ділова англійська значно відрізняється від повсякденної мови. Особливість такої лексики в тому, що вона конкретна, без зайвих емоційно-експресивних конструкцій. 

Щоб не сумніватися в доречності лексики, яку співробітники використовують під час спілкування з іноземними партнерами та клієнтами, варто записати їх на спеціалізований курс. 

Програма корпоративних занять спрямована на те, щоб:

  • виправити «вади мови»;
  • підвищити рівень володіння іноземною у співробітників;
  • дати знання про специфічну термінологію та професійний жаргон;
  • навчити використовувати складну граматику; 
  • навчити вести ділове листування англійською онлайн з використанням абревіатур і термінів, характерних для певної галузі, стійких бізнес-виразів;
  • навчити вживати академічну лексику для спілкування з бізнес-партнерами та ведення перемовин. 

Одним необережним словом можна перекреслити всю виконану раніше роботу й зірвати вигідну угоду. Тоді про масштабування бізнесу за рахунок виходу на закордонні ринки можна забути. У діловому спілкуванні є неприйнятним порушення мовних норм, неточність і двозначність. Пояснити всі нюанси та звернути увагу на важливі моменти може тільки досвідчений викладач високої кваліфікації.

 

Англійська онлайн: заняття з бізнес-комунікації - 2

Курси англійської онлайн підготують ваших співробітників до ефективної та якісної роботи на міжнародному ринку
 

Де краще вчити англійську онлайн?


Після 2020 року практично всі школи іноземних мов пропонують опцію дистанційного навчання. Тож краще вчити англійську онлайн саме в одній із таких шкіл. Займатися можна індивідуально або в групі. Чому варто обирати курси англійської онлайн замість безкоштовних марафонів, додатків і сервісів?

  1. Чіткий план навчання

На курсах англійської онлайн вам підберуть програму, яка буде відповідати вашому рівню і запитам (для роботи, розмовний курс, спецкурс для вдосконалення певних навичок тощо). Навчальний процес контролюватимуть і за необхідності коригуватимуть викладач, методист і акаунт-менеджер.

  1. Комунікативна практика

Якщо ви обираєте групові заняття, на вас чекає дуже багато розмовної практики, яку ви не зможете отримати у разі самостійного навчання. Ви навчитеся відстоювати свою точку зору в дискусіях, презентувати проєкти, продукти або послуги, вести переговори і просто підтримувати розмови на безліч тем.

  1. Усі інструменти для успішного навчання

Записуючись на курси англійської онлайн, ви отримуєте заняття з досвідченими викладачами (в тому числі з носіями мови), цілодобовий доступ до авторського підручника й не лише. Додатково ви можете відвідувати розмовні клуби і тематичні тренінги, які входять до вартості семестру. Вчіться скільки завгодно та коли завгодно.
 

Корпоративні онлайн - курси англійської мови: підготовка, перші заняття, результати навчання


Як і в спеціалізованій мові, так і в процесі навчання є особливості. І справа не тільки у форматі, але й у матеріалі. Програма корпоративного курсу англійської для співробітників – це саме ті теми, які необхідні персоналу компанії в роботі з іноземцями. Із запропонованих онлайн - курсів англійської можна обрати: 

  • базовий (співробітники займаються англійською онлайн відповідно до специфіки вашого бізнесу);
  • інтенсивний;
  • поглиблений. 

Звертайтеся до великих шкіл і мовних центрів, які спеціалізуються в проведенні уроків англійської онлайн. Такі установи мають власні освітні продукти, адаптовані під різного клієнта, а також готові розробити програму навчання, яка відповідає специфіці вашого бізнесу. Співпрацюючи з досвідченими фахівцями, ви отримуєте необхідну практику в межах різних тематичних заходів. 

Обирайте ті курси англійської онлайн, які допоможуть вирішити різні завдання:

  • проведення перемовин;
  • участь у конференціях англійською онлайн;
  • поїздка у відрядження;
  • створення презентацій;
  • проходження інтерв'ю англійською онлайн. 

Головною перевагою корпоративних занять англійською онлайн є те, що можна відстежити прогрес кожного співробітника. Роботу з групою контролює персональний менеджер. Крім того, основою такого навчання є практичні заняття. Курси англійської онлайн забезпечують повне занурення в мовний простір. Для цього викладач створює ситуації, в яких всі співробітники компанії повинні активно взаємодіяти одне з одним:

  • перемовини англійською онлайн;
  • заключення контрактів;
  • телефонні або відеодзвінки. 

Також слухачі онлайн-курсу беруть участь у конференціях з носіями мови. Живе спілкування, хоч і за допомогою Skype або Zoom, допомагає швидко навчитися розуміти співрозмовників і реагувати під час проведення ділових зустрічей, співбесід, презентацій і бізнес-перемовин. 

Ще однією складовою вивчення англійської онлайн є письмовий етикет. Співробітники компанії навчаться вести ділове листування з вживанням правильно підібраних до ситуації стійких висловів. Таке вміння допоможе залучити навіть конкурентів до взаємовигідної співпраці, отримати нових клієнтів і зміцнити свою репутацію в очах зарубіжних партнерів. 

 

Англійська онлайн: заняття з бізнес-комунікації - 3

 

Організацією навчального процесу займаються співробітники школи іноземних мов. Їхнім завданням є створити онлайн-курс з англійської мови з оптимальним для всіх співробітників графіком, щоб поєднувати заняття з виконанням робочих завдань. Крім того, необхідно розробити програму уроків англійської онлайн, щоб співробітники з різним рівнем володіння мови засвоювали матеріал в одному темпі й до кінця навчання показали однаковий результат. Для цього перед першим заняттям з англійської онлайн викладач проводить тест на знання мови та за його результатами планує навчальний процес.

Наскільки ефективним буде онлайн-курс англійської, залежить від:

  • мети навчання;
  • кількості людей в групі з англійської онлайн;
  • розкладу й інтенсивності навчання;
  • готовності працювати самостійно.
     

Як почати вивчати англійську онлайн?


Більшість шкіл проводить набір на новий семестр або донабір щомісяця. Корпоративні ж курси можна замовити взагалі коли вам зручно. Щоб почати вчити англійську онлайн, вам потрібно зробити три кроки:

  • сформулювати мету вивчення мови: «Англійська мені потрібна для спілкування з іноземними клієнтами/ поїздок у закордонні відрядження/ читання профільної літератури/ закріплення рівня Intermediate тощо»;

  • промоніторити мовні курси, почитати відгуки про методику і викладачів, визначити дві-три школи, які вам найбільше підходять;

  • зателефонувати, замовити дзвінок на сайті або написати адміністраторам цих шкіл для отримання повної інформації про процес навчання, тестування і запису на безкоштовне пробне заняття.

Щоб клієнт мав уявлення про те, як будуть проходити заняття з англійської онлайн, школи пропонують безкоштовну консультацію, на якій персональний менеджер надає всю необхідну інформацію. Також проводиться безкоштовний онлайн-урок і тестування співробітників. За результатами пробного заняття з англійської онлайн і тестування розробляється комерційна пропозиція, а також програма навчання. Один стандартний онлайн-курс триває 4 місяці. Викладач онлайн-курсу англійської проводить не тільки групову роботу з матеріалом, але і готовий відповісти на запитання та вказати на помилки кожного студента в персональному чаті. Більш того, слухачам курсу буде доступний архів уроків англійської онлайн, який вони зможуть переглянути в будь-який час. Це дуже зручно для виконання домашніх завдань і самостійної роботи. 

Англійська рясніє діловою лексикою. Це одна з найпоширеніших мов у світі, тому знання та навички комунікації стануть у пригоді, якщо ви хочете успішно працювати в бізнес-сфері. Корпоративні заняття з англійської онлайн – один із варіантів тімбілдінгу. Вони по-справжньому згуртують ваш колектив, навчать активної діяльності для досягнення спільної мети. 

Вам можуть сподобатись
Дистанційка в кіно: фільми та серіали про реалії локдауну
Читати
Англійська мова в Києві: як поєднувати навчання з роботою
Читати
Обираємо школу англійської мови в Києві: запитання та відповіді
Читати
Курси англійського інтенсиву в Києві – гід із вивчення
Читати