Курси англійського інтенсиву в Києві – гід із вивчення


Зміст

1. В цілому про англійський інтенсив у Києві

1.1. Кому підійдуть інтенсивні курси англійської в Києві

1.2. Цілі київських інтенсивних курсів

1.3. Тривалість інтенсивного курсу

1.4. Інтенсивний курс в «Яппі» для корпоративних клієнтів

2. Англійський інтенсив англійської у Києві – поради студентам

2.1. Англомовне середовище за викликом

2.2. Доповнення до інтенсивних курсів англійської в Києві

2.3. Трюки для студентів інтенсивних курсів англійської в Києві і не тільки. Study smart

2.4. Що стоїть за чарівними інтенсивними методиками?


Вам пропонують англійський інтенсив у Києві й обіцяють, що ви вивчите мову, скажімо, за 2 місяці. Чи варто вірити обіцянкам, чи це черговий трюк? Скажімо так, істина десь посередині. Чого чекати від інтенсивної англійської і як отримати максимум користі, якщо ви все ж зважилися на такий досвід? Готові розібратися? Тоді корисні поради щодо того, як вивчати англійську мову інтенсивно, шукайте в кінці статті.​

 

Курси англійського інтенсиву в Києві – гід із вивчення

Актуально як ніколи! Якщо тобі довелося починати все спочатку – ось добірка коротких курсів англійської для влаштування на роботу від онлайн-маркету курсів Booyyа.

Тримай -30% з промокодом HIRED30 і проходь курси:

  • LinkedIn Tutorial – 137 грн
  • Business English: CV, Cover Letters and Job Interviews – 157 грн
  • Elevator Pitch – 118 грн
  • 100 прикметників англійською для роботи в офісі – 137 грн
  • SMALL TALK в бізнес-середовищі – 137 грн
    та інші

Прокачай силу, дух і англійську з Booyyа. Все буде Україна!
 

В цілому про англійський інтенсив у Києві


Зазвичай у тих, хто планує вивчити іноземну мову, інтенсивне навчання викликає суперечливі емоції. З одного боку інтенсивне вивчення – це швидкий результат, а з іншого – чи можливо це? Кому підходять інтенсивні курси та чого чекати у фіналі, читайте нижче.
 

Кому підійдуть інтенсивні курси англійської в Києві


Багато хто з нас вивчав іноземну в школі, на курсах, з репетитором. У багатьох вже є якась база і невеликий словниковий запас. Чому ж курси англійської продовжують залишатися затребуваними на ринку?

Чи впізнаєте ви себе?

  • Ви збираєтеся змінити роботу і розумієте, що знання іноземної стане суттєвою перевагою;
  • Вам обіцяють просування кар'єрними сходинками за умови володіння англійською;
  • Вас чекає відрядження або туристична поїздка за кордон;
  • Ви хочете освіжити знання, щоб відчути себе впевнено під час спілкування;
  • Вам потрібно підготуватися до іспиту, але тестування показало, що необхідно підтягнути рівень мови;
  • Ви відмінно виконуєте завдання в підручнику, але коли доходить до розмови, ви розгублюєтеся і вважаєте за краще слухати.

Якщо в одній з категорій ви впізнаєте себе, вам на допомогу прийдуть інтенсивні курси англійської в Києві.

Тут ми впритул підходимо до обіцянки «підтягнути за 2 місяці».

Погана новина: у чарівний спосіб мова сама по собі, як і раніше, не засвоїться.

Хороші новини: інтенсивний курс англійської в Києві допоможе:

  • згадати і структурувати знання
  • розговоритися
  • зануритися в середовище і виходити з заняття, «думаючи англійською»
  • набути знань, необхідних для конкретної мети, наприклад, не загубитися за кордоном, виглядати впевнено на співбесіді тощо.​

Підсумок: обравши інтенсивний курс англійської в Києві, ви зможете піднятися на одну сходинку. Обіцяти засвоїти цілий новий рівень, особливо, якщо ми говоримо про знання вище середнього, за таку кількість занять було б, м'яко кажучи, перебільшенням. А ось правда полягає в тому, що ви закінчите англійський інтенсив у Києві з явним прогресом. Тому уважно слухайте, що обіцяють вам курси.

 

Курси англійського інтенсиву в Києві – гід із вивчення

 

Цілі київських інтенсивних курсів англійської


Давайте розберемо основні цілі й те, як вам допоможуть у вивченні англійської в Києві відповідні інтенсивні курси. Визначте цілі перед тим, як записатися на англійський інтенсив у Києві.

Мета курсу англійської мови «інтенсив»

Що є на старті

На що звернути увагу при виборі англійського інтенсиву

Результат закінчення інтенсивного курсу англійської мови

Розговоритися.

В рамках свого рівня ви розумієте, про що йдеться в тексті, ви знаєте багато правил і у вас непоганий словниковий запас. Єдине, що у вас не виходить, це спілкуватися. 

Зверніть увагу, скільки часу на занятті присвячено розмовам. Як часто вам дають висловити свою думку. Чи розмовляєте ви в парах чи кожен розмовляє з учителем.

Ця мета цілком досяжна, якщо на курсах інтенсивної англійської ви дійсно розмовляєте більшу частину уроку. Відмінним показником, що все йде за планом, є момент, коли перші пару хвилин після уроку ви все ще думаєте англійською.

Підготуватися до поїздки новачкові.

Можливо, ви знаєте букви англійського алфавіту і деякі слова, але ось оголошення в аеропорту або питання на паспортному контролі вганяють вас в ступор.

Подивіться тематику курсу, чи будете ви використовувати теми в реальному житті. Вам можуть бути цікаві теми «Транспорт», «Їжа», «Магазини», «Орієнтація в місті», «Ввічливі прохання», «Заселення в готель». Тут важливо вміти говорити і розуміти основні фрази на слух.

Ваше завдання – вижити за кордоном. Такого терміну цілком достатньо, щоб довести до автоматизму найнеобхідніші фрази і ключові слова розуміти, яку інформацію вам дають або дізнаються у вас.

Підготуватися до іспиту.

Ви знаєте англійську на свій рівень, але не впевнені, що впораєтеся з усіма завданнями на іспиті.

Існують спеціальні курси підготовки до іспитів. На них вам і варто звернути увагу. Такий курс англійського інтенсиву підготує до формату іспиту. Ви натренуєтеся виконувати завдання з читання та аудіювання, повторите основи письма, навчитеся висловлювати думки нетривіальними словами.

Зазвичай завданням такого курсу є саме знайомство з форматом іспиту. Виконуючи схожі завдання, ви набʼєте руку і заощадите час.

Пройти співбесіду. Ділове відрядження.

Вам варто показати себе з кращого боку. Хороша впевнена англійська допоможе створити про себе правильне враження.

Тут підійде бізнес-інтенсив. Адже вам потрібен акцент саме на ділову сторону англійської. Тут знову ж таки важливі розмовні навички, тому розмовної практики повинно бути по максимуму. Корисно буде запамʼятати типові вирази для різних ділових ситуацій.

Навіть якщо ваш рівень елементарний, бізнес-інтенсив допоможе підготуватися до майбутньої події. Ні, вільно говорити на будь-яку тематику ви все ще не зможете, але показати, що розумієте, про що йде мова, зумієте, і будете гідно відповідати на типові питання. І якщо посада ваша, радимо продовжити розвивати цю навичку, адже база вже є.

 

Тривалість інтенсивного курсу


Зазвичай англійський інтенсив у Києві пропонує такі варіанти:

  • Тричі на тиждень;
  • Щодня 1-2 заняття;
  • Двічі на тиждень, але багато годин.

Тривалість англійського інтенсиву в Києві залежить від того, скільки занять на тиждень пропонується. А ось загальна кількість буде рівною приблизно 25-30 заняттям. Відповідно, що більше годин на тиждень ми займаємося, то швидше курс закінчиться. Тому вибираємо графік, виходячи зі свого робочого графіку.

Зверніть увагу, що зазвичай на повторення пройденого часу на інтенсивних курсах англійської в Києві залишається небагато. Тому кожне нове заняття – це новий матеріал. Дійсно, іноземна мова – це пов'язана система, тому вивчене раніше в тому чи іншому вигляді буде необхідне, щоб рухатися далі. Знати це і розуміти свої можливості важливо під час вибору графіку курсу інтенсивного вивчення англійської.
 

Інтенсивний курс англійської в «Яппі» для корпоративних клієнтів


Ви розумієте, що англійський інтенсив у Києві – це те, що вам дійсно потрібно. Чудово! Ми приготували для вас кілька цікавих варіантів корпоративних занять із англійської мови.

Семестр Yappi Pro

Назва говорить сама за себе. Автори описують його як гнучкий поглиблений курс.

Що ж на вас чекає?

  • 48 занять у семестр по 90 хв.
  • 6 місяців – рівень.

​​

Інтенсивний курс в «Яппі» для корпоративних клієнтів

Семестри в Yappi Corporate для інтенсивного вивчення іноземної

 

Ще не час говорити про квіточки. На першому занятті учасники групи визначаються з метою, і ми методично рухаємося до неї. На кожному занятті студенти отримують ударну дозу нового словникового запасу і граматичну структуру. Нові знання відпрацьовуються протягом заняття до автоматизму.

Головне, що треба пам'ятати, це комунікативна спрямованість занять, які проводяться виключно іноземною мовою. Кілька годин на тиждень повного занурення – ось що на вас чекає на нашому англійському інтенсиві в Києві.

Між заняттями у вас буде час, щоб «перетравити» засвоєне та сміливо рухатися далі.

Ви готові до інтенсивного курсу англійської в Києві? Залишайте заявку в нас на сайті – і проходьте навчання в офісі чи вивчайте англійську на інтерактивній платформі онлайн.

Тренінги:

  • Тренінги – це свого роду альтернатива інтенсивним курсам англійської в Києві.
  • Один тренінг – це 90-хвилинне заняття, спрямоване на певну галузь.
  • Ми пропонуємо тренінги за трьома напрямками: «Business» (бізнес), «Skills» (навички) і «Grammar» (граматика).
  • Під час тренінгу під керівництвом досвідченого викладача ви прокачаєте певні навички і отримаєте необхідний словниковий запас.
  • На відміну від інтенсивних курсів англійської, кожен тренінг – це як окремий предмет.

Тобто ви можете зібрати свій набір, виходячи з потреб, і не прив'язуватися до програми. Ознайомитися з наявними тренінгами можна у нас на сайті.
 

Англійський інтенсив у Києві – поради студентам


Ну що, ви готові змінити своє життя в інтенсивному режимі і стати на один щабель ближче до ідеалу? Приготуйтеся! Дійсно якісні зміни за 2 місяці реальні. А якщо ви внесете кілька змін у свій розпорядок дня, то результат буде просто блискучим.
 

Англомовне середовище за викликом


Тож ваша мета – розговоритися. Найкраще розговоритися допоможе спілкування. Для розмовної англійської інтенсив у Києві включає в себе велику кількість годин обговорень, діалогів, висловлення своєї точки зору і коментарів до прочитаного, почутого або переглянутого тексту.

Напевно, ви чули успішні розповіді тих, хто пожив в англомовному середовищі – ось вже дійсно інтенсив. Що ж робити, якщо такої можливості немає. Влаштуйте собі таке середовище самі.

  • Замініть мову всіх гаджетів на англійську, якщо ви ще це не зробили. Спочатку буде незвично, але ви звикнете швидко.
  • Замініть наше радіо і канали англійськими. В інтернеті досить просто підключитися до радіостанції в Каліфорнії або самому Лондоні, або знайти новинний канал. Не обов'язково шукати навчальні подкасти. Розважальні і інформаційні передачі цілком підходять для нашого з вами завдання зануритися в середовище.
  • Візьміть за правило переглядати новинні портали англійською. Відкрийте сайт, пробіжіться по заголовках, а якщо щось зацікавить, то і почитати можна.
  • Те ж саме відноситься і до вибору фільмів в кінотеатрі. Чому б не прочитати опис та відгуки англійською? Ось же вона – жива мова!
  • Починайте думати англійською. Вас в думках точно ніхто не переб'є і не помітить помилки. А ця навичка допоможе швидше навчитися спонтанно висловлювати свої думки і набути впевненості. Почніть з невеликої кількості часу. Наприклад, потрібно описувати про себе, що ви зараз робите або плануєте.
     

Доповнення до інтенсивних курсів англійської в Києві


Ви вже знаєте, що англійський інтенсив у Києві проходить протягом 2-3 місяців. Це цілком відчутний період часу, так що можна трошки потерпіти і зробити трохи більше. Адже скоро все закінчиться і залишиться тільки радіти результату. Які ж додаткові зусилля допоможуть прискорити прогрес?

  1. Займайтеся щодня. Незалежно від того, чи пропонують вам домашні завдання чи ні, ви можете ще раз відкрити матеріали уроку та переглянути їх. Гарантуємо, один раз ви точно скажете собі: «Точно! Це ж було на уроці, а я вже й забув(ла)».
  2. Встановлюйте додатки-картки для вивчення слів, наприклад, відомі «Anki» або «Quizlet». Ви можете знайти готові списки слів або записувати свої. Тепер у будь-якому місці, наприклад, в черзі або по дорозі на роботу, у вас буде можливість повторити слова, які ви проходили на англійському інтенсиві в Києві. Плюсом додатків є те, що програма сама буде давати слова на повторення.
  3. Використовуйте слова у реченнях. Складайте хоча б кілька речень на день, записуйте їх, повторюйте.
  4. Прочитайте книгу. Виберіть те, що вам до смаку і до снаги і читайте для задоволення. Порада: для такого читання краще вибрати книгу, яка легше, так більше шансів, що ви все ж дочитаєте її до кінця.

​​

Інтенсивне вивчення англійської мови. Поради студентам

Що варто знати перед тим, як записатися на англійський інтенсив у Києві

 

Трюки для студентів інтенсивних курсів англійської в Києві і не тільки. Study smart


Отже, ви зважилися на англійський інтенсив у Києві. Ми підготували кілька «чарівних пігулок», які допоможуть зібратися і отримати максимум користі від інтенсивного курсу англійської мови.

Чули що-небудь про вираз «study smart»? Це про те, як при менших витратах отримувати більше користі. До речі, на цю тему дуже багато статей і відео, тому сміливо забивайте в пошук і отримуйте подвійну користь.

А ми зібрали список дієвих прийомів, які допоможуть на інтенсивних курсах англійської.

  • Мнемоніка. Допомагає запам'ятати інформацію за допомогою асоціацій. На інтенсивних курсах англійської вам запропонують велику кількість інформації. Вигадуйте рими, прив'язуйте слова до місць або малюйте образи. Так інформація запам'ятається надійніше. Головне правило, що асоціації повинні бути близькі і зрозумілі саме вам.
  • Mindmaps (інтелектуальні карти). Допомагає систематизувати і візуально представити інформацію, чи то набір нових слів, текст презентації чи есе для письмового іспиту. 
  • Ні зазубрюванню. Завчив-здав-забув. Пам'ятайте такий метод підготовки до іспитів в університеті? Кидайте старі звички. Повторіть своїм словами те, що прочитали або почули. Складіть історію зі слів або з новою граматичною конструкцією. Так замість механічного запам'ятовування ви станете вчитися усвідомлено.
  • Повторюйте матеріал. Англійський інтенсив у Києві не дасть вам можливості часто повертатися до того, що було пройдено. Тому частіше самостійно повертайтеся до пройденого. У чому тут фішка? Ви освіжаєте знання і ще раз свідомо їх використовуєте. Вам здається, що ви забули матеріал? Повторення дасть можливість перенести інформацію з пасивного в активний арсенал знань.
  • Зосередьтеся. Відсуньте гаджети подалі, вимкніть звук мобільного і в тиші зосереджено виконайте декілька завдань. Через 30 хвилин зробіть паузу. Багатозадачність – це важлива якість для нашого часу, але під час інтенсивного курсу англійської мови краще віддатися повністю одній справі.
  • Короткі паузи допоможуть перезавантажитися і продовжити заняття зі свіжою головою. Витратьте паузу на щось приємне.
  • Пам'ятайте про фізичне навантаження. Трохи пройдіться пішки після курсів інтенсивної англійської, завітати до спортзалу або басейну.

Невелика фізкультура допоможе мозку впоратися з інтенсивними розумовими навантаженнями і допоможе розслабитися.
 

Що стоїть за чарівними інтенсивними методиками


Всі чули про «метод Ілони Давидової» або «25-й кадр». Але чому ж ми все ще вільно не говоримо усіма мовами світу, а витрачаємо час і гроші на інтенсивні курси англійської в Києві? Ми не беремося викривати відомі методики. Цього вже достатньо в мережі. Скажемо лише, що у всіх методик є свої шанувальники. Комусь дійсно допомогло прослуховування і повторення фраз або харизматичні пояснення правил з жартами і асоціаціям. Але це не означає, що «раз допомогло сусідові Петі, то допоможе і мені». Універсального методу не існує. Знайдіть свого спеціаліста і позитивно розмірковуйте про майбутнє. У вас все вийде.

Тож у цій статті ми дізналися:

  • що інтенсивний курс англійської допоможе вам підвищити знання за 2-3 місяці, але ніяк не вивчить одразу всю мову за вас;
  • що вам підійде інтенсивне навчання англійської в Києві, якщо ви хочете вільніше говорити або підготуватися до важливої ​​події;
  • що оточити себе іноземною на 2 місяці безумовно допоможе поліпшити рівень мови;
  • що асоціації та інтелектуальні карти навчать «вчитися з розумом» і якісніше засвоїти матеріал;
  • що повторити пройдене своїми словами набагато корисніше автоматичного зазубрювання.
Вам можуть сподобатись
Уроки англійської в Києві – вивчення перед відпусткою
Читати
Дистанційка в кіно: фільми та серіали про реалії локдауну
Читати
Англійська мова в Києві: як поєднувати навчання з роботою
Читати
Обираємо школу англійської мови в Києві: запитання та відповіді
Читати