It's Party Time: 5 конкурсів для новорічної вечірки

Які розваги запропонувати гостям на домашній вечірці в новорічну ніч? Як весело провести час із колегами на святковому корпоративі?

Тут ти знайдеш 5 ідей для ігор і конкурсів, які вже були успішно протестовані на найпопулярніших телешоу світу. So let the game begin!
 

It's Party Time: 5 конкурсів для вашої новорічної вечірки


Charades


Гра, в ході якої потрібно вгадати слово, людину чи персонажа, назву пісні, фільму або іншого твору за інсценованими підказками. Можна ділитися на команди, ставити обмеження в часі, нараховувати за правильні відповіді певну кількість балів, головне – аби було весело. Приклад цієї гри дивимося на The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.
 


The Whisper Challenge


Ще одна кумедна гра, популярна на шоу Джиммі Феллона. Один гравець одягає навушники з гучною музикою, інший чітко вимовляє слова або крилаті фрази, які потрібно прочитати по губах. Виходить завжди дуже смішно, особливо для тих, хто спостерігає.
 


Last Dance


Танцювальний конкурс, запозичений у The Ellen Show. Учасники по черзі мають станцювати елемент танцю, який задає ведучий, або хоча б спробувати відтворити його основні рухи. Чим точніше або кумедніше, тим краще. Щойно влучний рух виконано – естафета передається наступному гравцеві. Якщо потрібно визначити переможця, то відведи на конкурс хвилину: учасник, який буде танцювати, коли час закінчиться, програє. 
 


Spill Your Guts or Fill Your Guts


Ця розвага нагадує гру «Правда або дія»: ти або відповідаєш на особисте запитання, або з'їдаєш/випиваєш щось не дуже приємне. Автори The Late Late Show with James Corden не шкодують гостей і пропонують їм «смакоту» на кшталт смажених жуків, смузі з хот-догів або соку з молюсків. Ти можеш заміксувати те, що знайдеш на новорічному столі, або підготуватися заздалегідь, але не перестарайся з такими експериментами. 
 


Family Feud


Для того, щоб провести цей конкурс, потрібно сформувати дві команди по кілька людей, визначитися з ведучим і вигадати кілька дивних запитань, наприклад: «Яка зачіска найбільш безглузда?». Перед початком гри постав ці запитання всім, хто не бере участь, і вибери три найпопулярніші відповіді. Потім викликай по одному гравцю з кожної команди і зачитуй їм ці ж запитання: якщо відповідь одного з гравців збігається з відповіддю глядачів, то його команді надається можливість відгадати інші, якщо вгадали обидва – то черга переходить команді, представник якої дав більш популярну відповідь. Перемагає команда, що дала більшу кількість правильних відповідей або за всю гру, або за останній раунд. Гості шоу Jimmy Kimmel Live демонструють описане в дії, все просто! 
 


Happy holidays!

Вам можуть сподобатись
Читаємо новини в міжнародних виданнях англійською
Читати
Eco-friendly English: вчимо актуальну англійську лексику
Читати
Modern English: про гендерну нейтралізацію мови
Читати
Корпоратив, після якого не соромно. Yappi Corp Trip
Читати