Чи варто вчити англійську мову індивідуально?

Ви для себе твердо вирішили, що починаєте вивчення англійської мови. Але не знаєте, якому формату занять віддати перевагу – груповим або індивідуальним? Пропонуємо дізнатися, чим індивідуальні заняття з англійської в Києві відрізняються від колективних. На основі отриманої інформації ви зможете зрозуміти, як буде комфортніше займатися, що буде більш результативно й ефективно. І, звичайно, зможете вибрати школу, де будуть викладати англійську мову індивідуально.

 

Чи варто вчити англійську мову індивідуально?

 

Переваги та недоліки індивідуальних уроків англійської в Києві


Як і будь-який інший формат навчання, індивідуальні заняття з англійської в Києві мають низку сильних сторін:

  1. Індивідуальний підбір часу уроків – не потрібно підлаштовуватися під загальні заняття. Досить тільки узгодити час занять із педагогом. А місцем навчання може бути й офіс центру, і кабінет класу, і ваша затишна кімната.
     
  2. Викладач після кількох занять зможе знайти до вас підхід, тому продуктивність від занять буде максимальною. Набагато легше підлаштуватися під одного учня, ніж під всю групу.
     
  3. Концентрація уваги на ваших слабких точках. Якщо проблема у вимові, більше уваги буде приділятися їй.
     
  4. Робота в темпі, який підходить саме вам. Хтось швидше сприймає інформацію, комусь більш детально потрібно все пояснювати. На заняттях англійською мовою індивідуально педагог буде працювати в комфортному для вас темпі.
     

Переваги та недоліки індивідуальних уроків англійської в Києві

Чи варто займатися англійською індивідуально?
 

Кому підходять індивідуальні заняття з англійської в Києві?


Причини для вибору саме такого формату навчання можуть бути різними. Найбільш поширені:

  • Погане засвоєння інформації на групових заняттях. Можливо, до цього ви вже проходили курси англійської в групах і зрозуміли, що такий формат не для вас. Ви хочете, щоб вся інформація подавалася більш докладно.
     
  • За темпераментом ви спокійний, що стримує вас від відповідей у колективі. Ви, може, і знаєте відповідь, але боїтеся її озвучити. А на індивідуальних уроках англійської в Києві ви саме зможете блищати знаннями.
     
  • Ненормована зайнятість не дозволяє вам будувати чіткий графік. Тому записуватися на групові заняття немає сенсу, адже немає впевненості, що строго тричі на тиждень у певний час ви зможете бути присутнім на уроках.
     
  • Ви вже досягли певних результатів і тепер хочете пропрацювати ваші слабкі сторони. Наприклад, хороша загальна база вже отримана, але ви хотіли б поглибити свої знання у вузькій специфіці.

Важливо, який формат вивчення англійської ви оберете, адже від ефективності занять безпосередньо залежать знання. А без англійської мови зараз неможливо в жодній сфері. Навіть подорожувати комфортно можна тільки хоча б із базовими знаннями. Не кажучи вже про роботу за кордоном або кар’єрне зростання в Україні.

Вам можуть сподобатись
Публічний виступ: «I Have a Dream» – Мартін Лютер Кінг
Читати
Англійський лінгвістичний центр – складнощі вибору
Читати
«We Shall Fight on the Beaches» – Вінстон Черчилль
Читати
Джедаї, балакучі тварини та (супер)герої: що дивитися в кіно цієї зими
Читати