Курси розмовної англійської в Києві – вчимося говорити


Зміст

1. Що дають київські курси розмовної англійської?

2. Ефективні стратегії навчання на курсах розмовної англійської в Києві

3. Чому так важливо позбутися страху говорити?

4. Курси розмовної англійської в Києві: ігрові способи стати впевненим спікером

5. Як знайти гідну школу розмовної англійської в Києві?


Навіть не проживаючи за кордоном, ти чуєш англійську звідусіль: надворі, в інтернеті, на роботі тощо. В Україні іноземну вивчають у школі, тому кожен із нас має мінімальні знання та базові навички розмовної англійської. Вже із середнім рівнем перед тобою відкриваються перспективи для працевлаштування у міжнародну компанію, до того ж ти маєш приємну можливість спілкуватися з людьми з будь-якої країни світу.

Курси розмовної англійської в Києві – це спеціальні заняття для тих, хто хоче покращити свою мову та позбутися акценту, а також потребує постійної практики. Під час навчання дуже важливо, щоб студенти говорили якнайбільше, тому що навички читання та грамотного письма не особливо допоможуть тобі при особистому усному спілкуванні з носіями мови.
 

Що дають київські курси розмовної англійської?


У Києві на курсах розмовної англійської мови особлива увага приділяється комунікації та активній практиці. Подивимося, чого ти навчишся за умови регулярних занять.

  1. Вільно висловлювати свої думки, підтримувати діалог на будь-яку тему. Часто люди соромляться говорити не тому, що не знають, як побудувати речення, а тому що в них невеликий словниковий запас. Саме ця проблема першочергово усувається на курсах.

  2. Практичні навички, а не суцільна суха теорія. Жодних нудних текстів та складних граматичних завдань. Ти отримуватимеш потрібну інформацію лише у необхідному обсязі та в зрозумілій формі.

  3. Говорити вже заздалегідь продуманими конструкціями. У тебе в голові спливатимуть слова, фрази та речення, які ти вживатимеш залежно від ситуації.

  4. Саме на курсах розмовної англійської в Києві ти зможеш подолати мовний бар'єр, оскільки з першого ж заняття спілкуватимешся в групі з носієм мови. Такий формат занять також дозволить запозичити досвід навчання інших студентів.

Курси іноземної мови в Києві дозволять тобі за один семестр перейти від теорії до практики, закріпити та систематизувати наявні знання, розвинути навички спілкування.
 

Ефективні стратегії навчання на курсах розмовної англійської в Києві


Почати спілкуватися іноземною дуже складно через сором і нав'язливий страх зробити помилку. Тому важливо, щоб на курсах розмовної англійської в Києві викладач позбавив студентів страху спілкування, навіть якщо в них початковий рівень. Досвідчений вчитель вміє вивести студента на діалог із використанням найпростіших конструкцій та мінімального словникового запасу з першого дня вивчення англійської.

Щоб студенти поменше стресували, на курсах у Києві пробують різні стратегії. Розглянемо три тактики, за допомогою яких можна почуватись упевненіше на уроці.

  1. «Говори, скорочуй» або стратегія використання запасу мінімальних відповідей

Вміння обговорювати різноманітні теми англійською мовою – це скіл, який потрібно поступово, але дуже ретельно прокачувати за допомогою збільшення словникового запасу та заучування поширених конструкцій. Зрозуміло, після кількох занять на курсах англійської ти не заговориш вільно. Для початку слід позбутися невпевненості та боязні говорити. Зробити це можна за допомогою запасу мінімальних відповідей. Викладач курсів розмовної англійської пропонує вивчити набір поширених фраз, які учні можуть використовувати для висловлення розуміння, згоди, сумніву та інших реакцій на те, що говорять інші. Наявність запасу таких поширених відповідей дозволяє студенту зосередитися на тому, що говорить інший учасник, без необхідності одночасно планувати відповідь. Ця стратегія є особливо ефективною для студентів курсів з початковим розмовним рівнем іноземної мови. Так усі беруть участь у спілкуванні та обговоренні, а не мовчки спостерігають за іншими. 

  1. Стратегія вловлювання контексту та концентрації на сценарії

Якщо спостерігати за комунікативною ситуацією на курсах розмовної англійської в Києві з боку, то навіть із мінімальними розмовними навичками можна зрозуміти те, що відбувається, та сформулювати відповідь іноземною. Які бувають комунікативні ситуації? Це вітання, вибачення, компліменти, запрошення та інші взаємодії між людьми у суспільстві, які часто йдуть за шаблонами чи сценаріями. Викладачі на курсах розмовної англійської допомагають студентам розвинути здатність говорити, ознайомивши їх зі сценаріями для різних ситуацій, щоб вони могли передбачити, що вони почують і що їм потрібно сказати у відповідь. 

  1. Використання уточнювальних фраз

Люди, які навчають на курсах іноземної мови для спілкування, часто бояться чи соромляться щось сказати, якщо вони не розуміють носія мови або коли співрозмовник не зрозумів їх. Викладачі курсів допомагають студентам подолати цю стриманість, запевнивши їх, що непорозуміння та потреба у роз'ясненні можуть виникнути за будь-якого типу взаємодії незалежно від рівня розмовних навичок. На курсах розмовної англійської в Києві викладачі навчають студентів фраз, які можна використовувати для уточнення та перевірки розуміння. Заохочуючи студентів курсу використовувати в класі уточнювальні розмовні фрази іноземною мовою, викладачі створюють більш природне мовне середовище для практики.

 

Курси розмовної англійської в Києві – вчимося говорити - 1

Курси розмовної англійської – хороша можливість поспілкуватися з однодумцями

 

Ці тактики спрямовані на те, щоб допомогти студентам курсів розмовної англійської подолати страх спілкуватися в межах уроку. Щойно ти відчуєш себе більш впевнено, припиниш загострювати увагу на помилках – переходь до розширення свого словникового запасу. Цікаві фрази, синоніми, антоніми, ідіоми та сленг ти можеш взяти зі словників, наприклад, Collins Dictionary.
 

Чому так важливо позбутися страху говорити?


Розмовна англійська мова дозволяє нам спілкуватися і, отже, розуміти одне одного. Тільки мало розуміти носія мови, потрібно ще й не боятися вступити з ним у діалог. Практичні уроки на курсах розмовної англійської в Києві – це можливість використовувати свої знання, покращити навички спілкування та нарешті подолати страх спілкування. Навчання через спілкування допомагає розкрити таланти та подолати страхи й перешкоди. Чим більше ти практикуєшся, тим швидше долаєш страх осуду за помилки та акцент. Не можна дозволяти страху заважати тобі спілкуватися. Навчися займати тверду та впевнену позицію у спілкуванні з носієм мови. Якщо не подолати психологічний бар'єр, ти швидко втомишся від того, що намагатимешся знайти правильні слова та граматичні конструкції.

Тому записуючись на курси розмовної англійської в Києві для практики розмовної англійської, визначся зі своїми цілями. Чому знання цієї мови відіграє таку важливу роль? Англійська – це мова спілкування у всіх міжнародних галузях, таких як політика, наука, ЗМІ, мистецтво. Якщо вивчити англійську та покращити свої комунікативні навички, ти отримуєш можливість:

  • продовжити навчання у найкращих міжнародних університетах;
  • пройти тренінги та курси для особистого розвитку англійською мовою;
  • отримати роботу та співпрацювати з іноземними партнерами, клієнтами та інвесторами;
  • подорожувати та жити в англомовних країнах, з легкістю вирішувати рутинні та екстрені питання.

 

Курси розмовної англійської в Києві – вчимося говорити - 2

Користь від знання іноземної мови безмежна, тож не бійся та починай спілкуватися вже зараз​ 

 

Курси розмовної англійської в Києві: ігрові способи стати впевненим спікером


Типова ситуація на курсах розмовної англійської в Києві: викладач ставить питання учням, а у відповідь тиша. Зробити студентів активними на уроках – те ще завдання. Але є кілька веселих вправ для покращення навичок спілкування.

  1. «Хто каже правду?»

Кожен студент пише на аркуші паперу три факти про себе англійською мовою. Викладач збирає усі листочки та обирає трьох студентів із групи. Він читає вголос один із фактів. Усі троє студентів мають заявити, що це їхній факт, а потім решта ставлять їм запитання, намагаючись визначити, хто говорить правду, а хто вигадує. Кожному студенту курсу дозволяється поставити одне запитання одному із трьох студентів. Після низки питань учні вгадують, хто каже правду.

  1. «Опиши слово»

Студенти поділяються на команди та отримують набір карток із іноземними словами. Кожен учасник команди повинен описати слово на картці, щоб інші члени команди могли його вгадати. Хто вгадає правильно, зберігає карту, а наприкінці гри проводиться підрахунок, хто має більше карт.

  1. «Дві правди, одна неправда»

Кожен учень має написати на аркуші паперу три твердження про себе. Два з них мають бути правдою, а одне – брехнею. Студенти курсу читають свої три твердження, а одногрупники ставлять їм запитання, щоб спробувати визначити, яке із тверджень є неправдою.

  1. «Малюємо за описом»

Інтерактивна весела гра для студентів курсів розмовної англійської в Києві. Усі діляться на пари, а викладач видає кожній по картці із зображенням. Завдання студентів курсів розмовної англійської – описати іноземною те, що на картці, щоб партнер зробив за цим описом малюнок. 

  1. «Дебати»

Викладач зачитує вголос спірне твердження, а кожен студент висловлює свою позицію залежно від того, згоден він чи ні з цим твердженням. Так кожен студент має можливість взяти участь у невеликій дискусії. 

  1. «Імпровізація»

Студенти діляться на дві команди та обирають картки з номерами, які визначать, в якому порядку вони виходитимуть з імпровізованою промовою на задану викладачем тему. Часу для підготовки немає. Кожен студент має впоратися за 45 секунд. Поки один говорить, інша команда прислухається до граматичних помилок у мовленні, неправильного вживання слів. Якщо інша команда може визначити помилку та виправити її, вона отримує бал.

 

Курси розмовної англійської в Києві – вчимося говорити - 3

 

Курс розмовної англійської в Києві складається з практичних занять, завдяки яким студенти покращують свої навички спілкування, стають більш комунікабельними та впевненими. За умови ретельної підготовки та регулярної розмовної практики тебе більше не лякатимуть бізнес-зустрічі та ділові переговори з носіями мови.
 

Як знайти гідну школу розмовної англійської в Києві?


Кожному, хто хоче опанувати розмовну англійську, Київ запропонує десятки центрів. Але як обрати той, де методика викладання буде ефективною, а викладачі зможуть знайти підхід до кожного студента?

При виборі школи розмовної англійської в Києві орієнтуйся на такі критерії:

  • чи є серед штату обраних курсів носії мови – вони помічатимуть і коригуватимуть усі неточності твоєї мови, поставлять вимову;

  • чи видаються після закінчення розмовних курсів сертифікати – під час співбесіди це буде гарним бонусом;

  • як проходять заняття, чи задіяні інтерактивні способи, чи є спеціальне програмне забезпечення – усе те, що робить заняття максимально комфортними;

  • розташування – безумовно, набагато зручніше, якщо школа перебуватиме поблизу будинку/роботи або є можливість навчатися онлайн на інтерактивній платформі; 

  • тривалість семестру та самих занять: обирай таку програму, яка буде найбільш зручною для тебе.

І під час занять пам'ятай: practice makes perfect! Комунікативні здібності та знання розмовної англійської мови – це можливість відкрити світ, стати кращим і сміливішим. Адже про твої досягнення ніхто не дізнається, якщо ти не будеш їх демонструвати.

Вам можуть сподобатись
Розігруємо грант на вивчення англійської
Читати
Як вчити англійську онлайн результативно: поради та інструменти
Читати
Англійська в Києві: де вчити й практикувати мову
Читати
Організовуємо вивчення англійської в Києві правильно
Читати