Корисні фрази для ділових зустрічей, конференцій, переговорів

Уміння говорити професійно та впевнено – корисна навичка в бізнес-середовищі. Ваші потенційні клієнти, партнери й інвестори оцінюють не тільки ваші досягнення в роботі. Вони також звертають увагу на те, як ви поводитеся на зустрічах, і виходячи з вашої поведінки, роблять висновки про вас як про особистість. Якщо ви почали займатися англійською дистанційно, щоб поліпшити свої розмовні навички, обов'язково поповніть свій словниковий запас висловами, які стануть у пригоді вам на ділових зустрічах.
 

Корисні фрази для ділових зустрічей, конференцій і перемовин

Без паніки! Проводити ділові зустрічі з носіями мови – випробування, яке вам під силу

На нарадах і перемовинах потрібно бути чудовим оратором, щоб уся увага була прикута до вас. Говорити на зустрічах буде важко, якщо ви будете турбуватися про свій рівень знань і розмовні навички. Дистанційне навчання англійської мови – можливість за короткий час досягти непоганих результатів і розширити знання англійської лексики.

Скористайтеся нашими порадами, якщо вам потрібно проводити збори та брати активну участь в обговоренні ділових питань. Почніть заняття з англійської дистанційно з вивчення таких фраз:

  • Sorry, but just to clarify.
  • Sorry I didn’t quite hear that, can you say it again?
  • That’s an excellent point [person’s name], what about doing [action point] as well?
  • From our department’s perspective, it’s a little more complicated. Let me explain.

Ці фрази можна використовувати, якщо ви когось не розумієте або маєте потребу в поясненні.
 


Дистанційне навчання англійської мови допомагає позбутися невпевненості. Деякі люди хвилюються, коли їм потрібно говорити іноземною мовою. Це пов'язано не тільки з розмовними навичками, а й зі сприйняттям англійської мови на слух. Вивчаючи англійську дистанційно, ви концентруєтеся на всіх мовних аспектах, вчитеся писати, читати, слухати й говорити. Ви також звикаєте спостерігати за співрозмовником, тому що будь-яка мова – це не тільки граматика, фонетика, слова, а й міміка, емоції, настрій. Якщо ваші навички аудіювання не найкращі, дуже важливо, щоб на ділових переговорах ви могли бачити інших учасників і бути видимими самі. Розуміти набагато важче, якщо ви не бачите людину, поки вона говорить (як ми всі знаємо, коли розмовляємо по телефону).

На дистанційному навчанні англійської мови ви також отримаєте корисну звичку заздалегідь готуватися до зустрічі з носіями мови. Підготовка – це ключ до успіху. Якщо ви знаєте, що буде обговорюватися, ви можете підготувати те, що вам потрібно сказати. Корисно робити нотатки про те, що ви хочете сказати на зборах. Це не тільки добре для вивчення англійської дистанційно, але й для життя в цілому.

 

Корисні фрази для ділових зустрічей, конференцій, переговорів

 

Якщо на порядку денному потрібно розібрати кілька невеликих питань, а на зборах учасники витрачають багато часу на жарти або дискусії, попросіть коротко викласти суть за темою. Ви можете використовувати такі фрази:

  • Can you summarise the main points for me please?
  • So what would you say are the main/actionable points here?

Корпоративне онлайн-навчання англійської мови – ефективний спосіб підвищити професійні навички. Перед початком занять співробітники проходять тест на рівень знань, після якого складається загальний план, адаптований під потреби групи.

Вивчення англійської дистанційно – це шлях, який сповнений несподіванок і випробувань. У вас будуть хороші й погані дні, але не вішайте носа та продовжуйте вчитися. Не здаватися – найкращий спосіб досягти успіху у вивченні англійської дистанційно.

Вам можуть сподобатись
Готуємо зимові ласощі та вчимо англійську мову з Yappi Corporate
Читати
Англійська мова: навчання за серіалами для початківців
Читати
Online Shopping: базова лексика для вдалих покупок
Читати
Вампір, медсестра, вчений: ким ви будете на Гелловін?
Читати