Користь для колективу від корпоративної англійської

Зараз англійська – перша ділова (і не тільки) мова у світі. Для всіх компаній і окремих фахівців, які хочуть досягти великого успіху у своїй справі, обмінюватися досвідом з іноземними колегами, отримувати найактуальнішу інформацію з першоджерел, знання англійської мови обов'язкове. Добре, коли це розуміє і керівництво компанії, і її співробітники. Але ще краще, коли вони приходять до спільного рішення організувати корпоративну англійську просто у своєму офісі. Чому це прекрасна ідея – розповімо далі.

 

Користь від корпоративного навчання англійської для колективу

Корпоративне навчання може бути як необхідністю, так і приємною плюшкою

 

Потреба в корпоративному навчанні англійської, як правило, виникає в таких випадках:

1) компанія міжнародна або ж працює з клієнтами з інших країн – тоді англійська необхідна для всіх співробітників, причому на високому рівні;

2) англійська як бонус – вона не обов'язкова для роботи, але компанія має можливість винагороджувати або заохочувати співробітників.

Із першим випадком все зрозуміло – корпоративну англійську потрібно вчити якщо не на постійній основі, то хоча б у вигляді періодичних тренінгів з метою підтримки рівня знань і надбання потрібних для роботи навичок.

А для чого ж співробітникам варто записуватися на корпоративні курси, якщо їхня робота не зав'язана на іноземній мові, але у них є можливість вчитися? Такі заняття:

  • вдосконалюють персональні навички (курси корпоративної англійської в Києві передбачають поділ на групи за рівнями володіння мовою, тож кожен співробітник зможе опрацьовувати саме ті навички, які йому необхідні, а також залежно від цілей колективу обирається програма – загальна англійська, бізнес-англійська, розмовний або інтенсивний курс);
     
  • підвищують згуртованість і дружню атмосферу в команді (регулярне спілкування на неробочі теми – адже навіть бізнес-англійську сьогодні не викладають сухо, а насичують усілякими розважальними завданнями – добре відбивається на внутрішньокорпоративному кліматі й формує нові неформальні зв'язки);
     
  • проходять за рахунок компанії (також залежно від політики компанії такі курси можуть проходити в робочий чи неробочий час);
     
  • дають співробітникам мотивацію для роботи (якщо якісна безкоштовна англійська пропонується не всім без винятку, а тільки тим, хто добре себе проявляє в роботі, то такий бонус вартий того, щоб work harder).

Як бачите, вчити англійську разом із колективом варто не тільки для того, щоб отримати знання, необхідні для роботи й особистих цілей, а й щоб зміцнити та поліпшити взаємини з колегами. Тому втрачати таку можливість не радимо!

 

Користь для колективу від корпоративної англійської

Вам можуть сподобатись
ТОП-9 психологічних трюків, як поліпшити пам'ять
Читати
Як вибрати курси англійської в Києві? Запитання та відповіді
Читати
ТОП-20 слів у діловій англійській, які стануть у пригоді на роботі
Читати
Англійська розмовна: ТОП-10 сленгових слів і фраз
Читати