Сертифікат про закінчення курсів англійської мови


Зміст

  1. Курси англійської з сертифікатом
    1.1. Мета вивчення англійської та сертифікати
    1.2. Курси англійської мови з видачею сертифікатів
    1.3. Кілька слів про міжнародний сертифікат
  2. Мої результати відрізняються

Сертифікат англійської мови – це те, про що всі говорять, але мало хто на 100% розуміє, що це за звір. Сьогодні ми розкладемо по поличках всю інформацію, яку вам необхідно знати про це питання.
 

Курси англійської з сертифікатом


Отже, ви зацікавилися вивченням англійської на курсах і одне з питань, що вас хвилює: чи є організація курсами англійської з видачею сертифікату.

 

Сертифікат про закінчення курсів англійської мови

 

Мета вивчення англійської та сертифікати


Перш за все, дайте відповідь чесно самим собі на запитання, навіщо вам англійська мова. Можливо, ви хочете почувати себе впевненіше під час подорожей. А можливо, не довчили в школі, ось і тягнеться цей «хвостик», турбуючи періодично совість. Причини можуть бути й іншого характеру. Наприклад, вам потрібна корпоративна англійська для роботи в міжнародній компанії або переїзду за кордон. У будь-якому випадку, ми цінуємо ваше прагнення до саморозвитку та розуміємо, що курси англійської з сертифікатом стануть чудовим помічником.

 

Мета вивчення англійської та сертифікати

Обирайте курси англійської з сертифікатом відповідно до вашої мети

Якщо ваші цілі більш особистого характеру, радимо, крім свідоцтва, цікавитися методикою вивчення англійської на обраних курсах, адже під час подорожі ніхто не буде звертати увагу на ваш рівень, завданням буде знайти спільну мову з іноземцями. Іншими словами, більше орієнтуйтеся на практичну користь, ніж на матеріальне підтвердження. Курси англійської мови з сертифікатом швидше за все також задовольнять цю потребу. Але намагайтеся не зациклюватися на «папірці», а більше зусиль витрачати на освоєння навичок спілкування та подолання бар'єрів.

Перед тим, як цікавитися курсами англійської з сертифікатом, давайте з’ясуємо, навіщо вам цей документ. Варіантів може бути декілька:

  • вам потрібно документальне підтвердження про рівень володіння англійською мовою;
  • отримання офіційного документа може бути прекрасним мотиватором, щоб змусити себе закінчити курс.
     

Курси англійської мови з видачею сертифікатів


Чимало курсів англійської мови видають сертифікат, який підтверджує закінчення семестру й оволодіння черговим рівнем. У такому сертифікаті зазначають ваше ім'я, назву школи англійської та рівень, який ви освоїли. Важливо надати ваше ім'я так, як воно зазначено в закордонному паспорті. Якщо ви будете показувати документ у міжнародній компанії, імена на всіх документах мають точно збігатися.

Як правило, ви проходите курс, періодично повторюючи матеріал, а в кінці курсу вам пропонують підсумкове тестування. Ось за результатами цього тестування курси англійської нагороджують сертифікатом учасників.

 

Курси англійської мови з видачею сертифікатів

Сертифікат про закінчення курсів англійської мови видається лише після тестування

Радимо витратити трохи часу на повторення перед тестом, щоб не було шкода витраченого часу. Чому це важливо? Уміння складати тест не завжди на сто відсотків збігається зі знаннями англійської мови. Ви можете неуважно прочитати запитання, відволіктися або засидітися над одним завданням так, що вам не вистачить часу пройти весь тест. Невелика підготовка допоможе уникнути цих неприємних ситуацій. Тоді тест буде в радість, а сертифікат про закінчення курсів англійської мови точно відображатиме картину.

У разі, якщо такий бонус зможе змусити вас продовжувати навчання, цей варіант є оптимальним за витратами – як часовими, так і грошовими.

В інтернеті також можна знайти опцію, яка дозволить вам отримати сертифікат, що підтверджує знання англійської, без проходження курсів. За певну плату вам дадуть тест і надішлють результати з сертифікатом. Радимо бути обережними при виборі такого варіанту та не поспішати. Знову ж, подумайте, чи вартий такий захід ваших моральних і матеріальних витрат. Як правило, в серйозних організаціях і очікування серйозні, тому там будуть вимагати більш офіційних документів. Обов'язково уточніть, який саме сертифікат потрібен.
 

Кілька слів про міжнародний сертифікат


Між сертифікатом про закінчення курсів англійської мови та міжнародним сертифікатом є принципова різниця.

Міжнародний сертифікат – це як незалежне тестування вашого рівня. Для його отримання вам необхідно здати серйозний іспит, що складається, як правило, з декількох частин. Ви напевно чули про IELTS або TOEFUL. Саме ці іспити дозволять вам стати щасливим володарем міжнародного сертифікату. Такий тест складають провідні світові інститути, наприклад Cambridge. А приймають іспит фахівці, які пройшли спеціальну сертифікацію. Це випробування не для слабких, але результати варті цього. Також уточніть у менеджерів, який термін придатності має результат. Не всі є безстроковими.

Важливо розуміти, що проходження курсів не є обов'язковою умовою. Ви можете готуватися самостійно або з репетитором, а потім звернутися до сертифікованого центру, який займається такими іспитами. У будь-якому випадку, вам необхідно буде заплатити за іспит і виготовлення сертифікату.

На замітку, курси англійської мови з видачею сертифікату нададуть вам такий документ без оплати, але, як ми вже згадували, його цінність має більш особистий характер.
 

Мої результати відрізняються


Хочеться відзначити ще й імовірність такої ситуації, коли курси англійської мови нададуть вам сертифікат із зазначенням одного рівня, а міжнародний документ покаже, що ваш рівень дещо інший, можливо нижчий. У чому причина цієї різниці?

Не варто одразу звинувачувати викладача або школу англійської. Це може бути через те, що тест на курсах зазвичай готують за матеріалами програми, яку ви проходили. Тому тестуються ті знання, той словниковий запас і правила, з якими ви знайомі. Міжнародні сертифікати складаються не під курс, а спрямовані на загальні знання. Власне, це і є одна з причин, чому їх і називають незалежними.

Сподіваємося, що тепер усе стало на свої місця і ви знаєте, на який саме сертифікат про закінчення курсів англійської мови починати полювання! А може, зовсім не на письмове підтвердження, а на нові знання?

 

Сертифікат про закінчення курсів англійської мови - 2

Вам можуть сподобатись
Англійська на завтра або життя на потім. Прокрастинація
Читати
Ховаємося від літньої спеки і дивимося фільми англійською
Читати
Підготовка до івенту: ТОП-5 наших можливих та неможливих факапів
Читати
Дивимося "Чорнобиль" від каналу HBO англійською
Читати