10 сервісів для заочного навчання англійської мови

Для тих, хто вчить дистанційно англійську на курсах, важливо не тільки працювати з навчальним матеріалом онлайн-школи, а й шукати додаткові джерела для навчання. Такий підхід дозволить зануритися в англомовне середовище, навіть якщо ви відвідуєте дистанційні заняття. Ми розповімо про десять сервісів, які доповнять ваше заочне навчання англійської мови.

 

10 сервісів для заочного навчання англійської мови

 

  1. Howjsay

Це безкоштовний онлайн-сервіс, де ви можете прослухати правильну вимову слів, а також дізнатися їх переклад і значення. Особливість сервісу в тому, що крім слова, яке ви шукаєте, він дає вам набір фраз із цим словом.

  1. Reverso Context

Сервіс, який працює за принципом двомовного перекладу. Крім пошуку перекладу окремих слів і фраз, у Reverso є інші функції:

  • словник;
  • коректор;
  • відмінювання слів;
  • синоніми.

Якщо ви вчите не тільки англійську, але і ще якусь іноземну мову, то використання цього сайту допоможе тренувати пам'ять і згадувати значення слів двома мовами. Ще однією перевагою Reverso є те, що їм можна користуватися онлайн через браузер або через однойменний додаток у телефоні. Це зручно, якщо ви обрали заочне навчання англійської мови.

  1. Forvo

Це словник вимови слів іноземними мовами, в тому числі й англійською. Однойменний додаток доступний для смартфонів, які працюють на базі операційної системи iOS.
 

10 сервісів для заочного навчання англійської мови

Заочне навчання англійської мови – прекрасне рішення для людей із завантаженим графіком
 

  1. LanguageTool

Онлайн-сервіс перевірки граматики, орфографії та стилю тексту обробляє тексти понад 20 мовами світу, в тому числі й англійською. Крім перевірки текстів на сайті, LanguageTool пропонує однойменне розширення для браузера Chrome.

  1. Grammarly

Ще один сервіс перевірки англомовних текстів, яки можна користуватися в безкоштовній і платній версіях. Також є розширення Grammarly для браузера, яке перевіряє ваш англомовний текст, коли ви набираєте його в соцмережах або на пошті. Це зручно не тільки для тих, хто відвідує англійської мови з заочним навчанням, але і для тих, хто використовує англійську в повсякденній діловій комунікації.

  1. Cambridge Dictionary

У цьому академічному веб-словнику можна знайти значення слів і прослухати особливості вимови британською та американською англійською.

  1. Podcasts in English

Це портал подкастів англійською мовою. Перевага сервісу – він пропонує добірки подкастів для студентів із різним рівнем підготовки, а також добірки з діловою англійською і подкасти для викладачів.

  1. The English Channel (British Council)

На сайті від Британської Ради ви знайдете інтерактивні відео для вивчення англійської та розвитку професійних навичок.

  1. TalkEnglish

Тут досить багато контенту, уроків і вправ для поліпшення розмовних навичок.

  1. BBC Learning English

Портал для тих, хто вивчає британську англійську. Тут багато курсів, статей, відео, аудіо на тему культури, освіти та історії для студентів із різним рівнем підготовки.

Вам можуть сподобатись
Why So Serious? Дивимось стендап і вчимо англійську. Частина 1
Читати
Вчимо англійську онлайн з нуля: 4 важливі поради новачкам
Читати
Вивчити англійську онлайн: базові фрази про допомогу
Читати
Англійська для початківців: як записатися до лікаря
Читати