Англійська для початківців: як записатися до лікаря

Корпоративне навчання онлайн – це зручний спосіб вивчення іноземних мов не тільки для роботи, але і для повсякденних ситуацій. Якщо ви не володієте англійською мовою, онлайн - заняття для початківців дозволять вивчити розповсюджені слова та фрази, які корисно знати абсолютно всім. Ситуації бувають різні, і якщо вам знадобитися медична допомога, ви повинні вміти хоча б простою мовою описати свій стан і симптоми. На онлайн - курсі англійської для початківців ви навчитеся записуватися на прийом до лікаря, розповідати про своє самопочуття, запитувати про лікування та розуміти рекомендації лікаря.
 


Матеріали на онлайн - уроках англійської мови для початківців мають відповідати навичкам студентів. Назви й опис симптомів, захворювань і способів лікування навіть рідною мовою звучать хитромудро, тому спершу варто сконцентруватися на простій розмовній практиці. 

Для студентів-початківців, які вивчають англійську мову онлайн, ми підготували діалог для запису на прийом до лікаря. Важливо знати про типові питання, які фахівець ставить пацієнту. На онлайн - курсі англійської для початківців ви навчитеся чітко й коротко відповідати на них, надаючи при цьому всю потрібну інформацію. Прочитайте діалог з партнером, а потім спробуйте повторити прочитане, не зазираючи в текст. 

 

Англійська для початківців: як записатися до лікаря

 

A: Good evening, Doctor Yappi's office. Can I help you?
B: Hello, I'd like to make an appointment.

A: Have you been to see Doctor Yappi before?
B: I had a physical three months ago.

A: Tell me your name, please.
B: Samantha Green.

A: What's the reason for your making an appointment, Ms. Green?
B: I haven't been feeling very well during the week, so I'd like to see the doctor as soon as possible.

A: How about tomorrow? There's a slot available at 14 in the afternoon.
B: I'm working at that time. Is there any other option?

A: Let me check. We have a four o'clock opening the day after tomorrow. Would you like to come in then?
B: Yes, that is fine for me.

A: All right, I'll pencil you in for that time.
B: Thank you for your help. Goodbye. 

A: You're welcome. Goodbye.

 

Англійська для початківців: як записатися до лікаря

Медична англійська на онлайн - курсі для початківців не має бути переповнена складними лексичними зворотами та словами – слід почати з простих розмовних діалогів

Як бачите, в тексті немає назв симптомів і захворювань. Але для початківців онлайн англійська мова може здатися досить складною. Тому намагайтеся максимально запам'ятати такий діалог. А якщо ви щось забули, замініть те чи інше слово на простіше. Наприклад, слова «available» і «option» для початківців в англійській мові онлайн досить специфічні, тому можна використовувати формулювання: «Is Doctor Yappi free any other time?». Потренуйте цей діалог із другом, а закріпити результат можна на онлайн - курсах англійської мови для початківців.

Вам можуть сподобатись
Why So Serious? Дивимось стендап і вчимо англійську. Частина 2
Читати
Why So Serious? Дивимось стендап і вчимо англійську. Частина 1
Читати
Вчимо англійську онлайн з нуля: 4 важливі поради новачкам
Читати
Вивчити англійську онлайн: базові фрази про допомогу
Читати