Англійський лінгвістичний центр – складнощі вибору

Вивчення іноземних мов набирає популярності. Фраза «у мене сьогодні курси англійської» звучить приблизно так, як «у мене сьогодні зустріч з ... (будь-яке ім'я відомої та успішної людини)». Тим не менш, багато людей, які закінчили курси, так і не починають вільно спілкуватися мовою Шекспіра. І виною всьому не лінь учня, а непрофесійний підхід і методика викладання в навчальному центрі англійської мови. Тож як знайти той центр, де кожен зможе вибрати курси залежно від своєї мети і рівня володіння мовою? А оскільки шкіл англійської мови в Києві безліч, вибір варто робити уважно.
 

Як вибрати центр англійської мови?


Перш ніж вибирати центр вивчення англійської мови, слід чітко відповісти на запитання, навіщо потрібно його відвідувати:

  • вивчити англійську мову з нуля;
  • підвищити рівень наявних знань і навичок;
  • збільшити лексичний запас і освоїти розмовну мову;
  • навчитися спілкуватися в професійній сфері;
  • підготуватися до іспитів;
  • отримати сертифікат, який підтверджує один із 6 рівнів.
     

Як вибрати центр англійської мови?

Перед вибором центру англійської визначаємося з питанням, навіщо він нам потрібен
 

Свій вибір слід робити з урахуванням критеріїв, які ми розглянемо нижче.

  1. Центри вивчення англійської мови з попереднім тестуванням. Це допоможе опинитися в групі зі студентами одного рівня. А значить – не доведеться нудьгувати або постійно перепитувати.
     
  2. Курси, максимально наближені до поставленої мети. У великих центрах вивчення англійської мови пропонується кілька програм.
     
  3. Краще вибирати заняття з видачею сертифікатів. І викладачі більш підготовлені, і документи зайвими не будуть. Особливо якщо це стосується останніх рівнів навчання.
     
  4. Місцезнаходження та інтенсивність курсу. Варто усвідомлювати, що відвідування курсів – це не тиждень і навіть не місяць. Чим ближче до місця роботи або дому, тим краще. До речі, якщо роботодавець пропонує відвідувати корпоративні курси при навчальному центрі англійської мови, відмовлятися не варто. Займатися з однодумцями завжди продуктивніше.
     

Як швидко досягти хороших результатів?


Мета кожного студента – швидко і легко почати говорити іноземною мовою вже через кілька місяців навчання. Для цього вам потрібно:

  • Зламати стереотип шкільної програми: спочатку теорія, потім практика. Ми пропонуємо проходити все одночасно. Спілкуючись на різні теми, в будь-якому випадку ви освоїте правила складання речень і застосування часів. Завдання педагога – спрямувати спілкування учнів у правильне русло та своєчасно вказати на помилки.
     
  • Займатися з носієм мови. Він розкриє всі секрети вимови і розповість, як не потрапити в незручну ситуацію через банальну гру слів.
     
  • Виконувати домашні завдання. Спокійно. Це не ті шкільні домашні роботи з підручниками та зошитами. Більшість центрів вивчення англійської мови перейшло на віртуальні платформи. З їх допомогою можна не тільки займатися, а й тренувати навички в будь-який час і в будь-якому місці.
     
  • Брати активну участь у тренінгах і семінарах. Це поповнює словниковий запас і ламає бар'єр в спілкуванні.
     

Поради початківцям


Для початківців важливо повірити в свої сили та припинити соромитися своєї недосвідченості. Починаючи нову справу, ви обов'язково будете робити помилки. Але саме вони допоможуть вам осягнути нові знання. Тож отримуйте задоволення від процесу навчання в англійському лінгвістичному центрі.

 

Англійський лінгвістичний центр – складнощі вибору

Вам можуть сподобатись
Джоан Роулінг та її Harvard Commencement Speech
Читати
Вчимося разом – корпоративне навчання англійської мови
Читати
Промова: «You've got to find what you love» – Стів Джобс
Читати
Публічний виступ: «I Have a Dream» – Мартін Лютер Кінг
Читати