Англійська онлайн із носієм – покращуємо вимову

Проблеми з вимовою в англійській виникають у багатьох людей незалежно від їхнього рівня володіння мовою. Одне з найбільш доступних і дієвих рішень у такому випадку – онлайн - курси англійської мови з носієм.
 

Із ким вчити англійську онлайн: з носієм або україномовним викладачем?


Напевно, якщо ви зважилися вчити англійську мову онлайн, то розраховуєте на розмовні заняття з нейтів спікером. Такого викладача ви будете наслідувати й зможете навчитися британського або американського варіанту вимови. До того ж, із ним у вас просто не буде іншого виходу, крім як швидко розговоритися.

З іншого ж боку, українські викладачі теж змогли досконально вивчити фонетику та пройшли весь шлях вивчення іноземної мови. Такі педагоги розуміють, із якими труднощами має справу учень, і можуть поділитися прийомами та хитрощами, які допоможуть позбутися від ненависного акценту. 
 

Із ким вчити англійську онлайн: з носієм або україномовним викладачем?

Обирайте викладача залежно від вашої мети

Якщо ви не можете зробити вибір між навчанням з україномовним викладачем і онлайн - курсами англійської мови з носієм, можете записатися на курси до першого та практикувати розмовну англійську на спікінг клабах із другим.
 

Покращуємо вимову на онлайн - курсах англійської мови з носієм


Гарну вимову поставити можливо навіть незважаючи на те, що англійською онлайн з носієм ви спілкуєтеся за допомогою Skype або Zoom. Головне, щоб зв'язок і звук були якісними. 
 


Під час таких занять викладач не тільки залучає вас до розмови, але і робить з вами фонетичні вправи. Щоб досягти максимально правильної вимови, відвідуючи курси англійської мови з носієм онлайн, дотримуйтеся деяких умов.

  1. На заняттях з англійської онлайн з носієм гарнітура є дуже важливим робочим інструментом. Щоб чітко чути всі звуки та слова, а також щоб викладач добре й без перешкод чув вас, варто спілкуватися саме за допомогою якісної гарнітури, а не динаміків і мікрофона комп'ютера.
     
  2. Англійська з носієм онлайн має приносити максимум задоволення і користі. Викладайтеся на всі 200%: робіть вправи, багато розмовляйте й показуйте себе на уроці. Ви точно не пошкодуєте, а навпаки будете відчувати прилив сил і гордості за виконану роботу після заняття. Якщо щось незрозуміло, необхідно обов'язково акцентувати на цьому увагу викладача, а також пам'ятати, що сором'язливість – це далеко не найкращий помічник у процесі вивчення мов.
     
  3. Щоб поліпшити вимову та прискорити процес боротьби з акцентом, вивчаючи англійську з носієм онлайн, працюйте не тільки на заняттях з викладачем, але і приділяйте час самостійному аудіюванню, монологам перед дзеркалом (і це не дивно), читанню вголос, співу улюблених англійських пісень тощо.
Вам можуть сподобатись
Мозок у колбі, карантин і політика: розбір інтерв'ю з Ілоном Маском
Читати
Звуки карантину: 5 пісень, якими нам запам'ятається локдаун
Читати
Корпоративне навчання онлайн – правильна інвестиція в майбутнє
Читати
Технічні проблеми під час практики англійської мови з носієм онлайн
Читати