Де безкоштовно поспілкуватися англійською онлайн

Навіть якщо англійська потрібна для роботи, професійною лексикою обмежитися не вийде. Щоб ефективно спілкуватися та співпрацювати з різними людьми, потрібно вміти підтримати будь-яку розмову, легко переходити з ділової англійської на розмовну, розуміти жарти й сленг. Якщо ви не знаєте, як навчитися вільно спілкуватися та читати англійською, підказки знайдете в цій статті.

Де можна поспілкуватися англійською онлайн?

Знайти англомовних співрозмовників для цікавого спілкування онлайн, в першу чергу, можна на онлайн-курсах англійської. Як правило, мовні школи додатково надають своїм студентам безкоштовний доступ до розмовних клубів онлайн. Подібний формат особливо актуальний для корпоративного навчання, оскільки дозволяє студентам спілкуватися не тільки зі своїми колегами, але й із іншими людьми.

 

Де безкоштовно поспілкуватися англійською онлайн

 

Є й інші шляхи, за допомогою яких можна поспілкуватися з англомовними співрозмовниками. Розглянемо їх докладніше.

  1. Спеціалізовані онлайн-курси з іноземним викладачем

Вище ми згадували про спікінг клаби, які надаються школами, але є ще одна перевага спеціалізованих онлайн-курсів. Вона полягає в наявності викладача (можна обрати носія мови), який не тільки допомагає розібратися в матеріалі та добре пояснює граматику, а й ставить вимову.

  1. Соціальні мережі

Facebook і Instagram – доступні майданчики, на яких можна поспілкуватися англійською онлайн. Для цього достатньо знайти в мережі людей, які викликають у вас симпатію, і написати їм. Завдяки такому способу ви також навчитеся краще читати, вивчите багато скорочень і сленгових слів.

 

Де безкоштовно поспілкуватися англійською онлайн - 2

Практикуйтеся спілкуватися англійською в соціальних мережах

 

Не хвилюйтеся щодо помилок у спілкуванні. По-перше, помилки роблять навіть носії мови. По-друге, попросіть співрозмовника підказувати, як говорити або писати правильно.

  1. Додатки та сайти для практики

Є спеціальні безкоштовні та платні майданчики, де різні люди знаходять співрозмовників для спілкування іноземною онлайн. За бажанням можна телефонувати одне одному або чатитись. Приклади таких порталів – Busuu, Italki.

Як правильно читати англійською онлайн?

Якщо ви віддаєте перевагу спілкуванню онлайн, намагайтеся не тільки листуватися, а й спілкуватися через відеочати або голосові повідомлення. Паралельний розвиток письмового та усного мовлення допоможе, в тому числі, навчитися правильно читати англійською онлайн. Адже навіть якщо ви ніколи раніше не читали слово «school», вам буде легше це зробити, якщо ви вже чули його вимову.

Але щоб навчитися добре та правильно читати новою мовою, краще пройти курси англійської мови онлайн.

Вам можуть сподобатись
Вивчаємо англійську дистанційно за допомогою пісень
Читати
Онлайн - заняття з англійської мови: базові фрази
Читати
Вчимо англійську мову з нуля онлайн: формальні й неформальні вітання
Читати
Англійська дистанційно: дивимося, співаємо та вчимося
Читати