Як проходять курси англійської мови для компаній

Коли співробітники володіють англійською на високому рівні, компанія може розширювати горизонти та надавати професійні послуги на світовому ринку. Тому багато сучасних компаній із різних сфер бізнесу замовляє для своїх фахівців курси англійської в офіс. Ходити на курси англійської для бізнесу можуть люди з будь-яким рівнем знання мови. Хороші школи запропонують програми з урахуванням потреб, специфіки роботи, графіків і рівнів студентів. Ви можете замовити як загальний курс, так і програму для вузькопрофільних фахівців.
 

Хто ходить на курси англійської для бізнесу?   


Як ми зазначили вище, ходять на курси англійської фахівці з будь-яким рівнем знання мови, які хочуть прокачати не тільки іноземну, а й свої професійні навички. Корпоративні профільні курси англійської допоможуть поповнити словниковий запас для роботи, покращити розмовну мову, аудіювання, навички ділового спілкування та письма. З хорошими знаннями іноземної фахівець впевненіше почувається в роботі з клієнтами та діловими партнерами, може представляти компанію на міжнародному ринку. 

 

Як проходять курси англійської мови для компаній

Корпоративні курси іноземної – інвестиція у ваших співробітників
 

Як проходять курси англійської мови корпоративно?   


Ефективні курси іноземної передбачають заняття на поліпшення розмовних і письмових навичок, сприйняття мови на слух, поповнення словникового запасу профільною лексикою. Крім того, вони включають в себе розмовні клуби й тематичні тренінги з носієм мови, на яких студенти можуть закріпити отримані навички. Повторимося, що курси англійської мови проходять так, щоб студенти могли не тільки поліпшити іноземну, а й навички, які знадобляться в роботі.

1. Ведення переговорів

На спеціалізованих курсах студенти вивчають набори фраз ділової англійської для ведення усних та письмових переговорів, а також повсякденного спілкування з колегами та клієнтами. Вся лексика відпрацьовується на реальних робочих ситуаціях.

2. Ділове листування

Правила складання листів, використання ділової лексики та стійких виразів – профільні курси допоможуть розібратися у всіх тонкощах ведення сучасної кореспонденції. 

3. Проведення презентацій

На курсах співробітники не тільки поліпшать розмовні навички та вимову, а й отримають покрокову інструкцію ведення презентацій. На практиці вони навчаться впевнено викладати свої думки та презентувати роботу.

 

Як проходять курси англійської мови для компаній - 2
 

Скільки коштують хороші курси англійської мови?


Вартість хороших курсів англійської мови залежить від багатьох чинників: формату навчання, інтенсивності курсу, наявності занять з іноземним викладачем, додаткових тренінгів й іншого. Одне заняття базового семестру для групи в Yappi Corporate коштує 1535 грн офлайн і 1015 грн онлайн. Ціни за інші семестри та тренінги ви можете подивитися на нашому сайті.

Для співробітників компаній корпоративне навчання, як правило, безкоштовне, адже йде як бонус за продуктивність окремим працівниками або надається всім у разі потреби.

Вам можуть сподобатись
Happy Birthday to us! 15 запитань до Yappi Corporate
Читати
Розігруємо місяць англійської на Smart HR онлайн-марафоні
Читати
Корпоративна англійська: історії успіху наших студентів
Читати
Швидко вивчити розмовну англійську: поради початківцям
Читати