Як скласти резюме дистанційного викладача англійської

Напевно вже кожен викладач вміє ефективно навчати англійської дистанційно. Яким би не було твоє ставлення до такого формату, якщо викладач англійської має досвід дистанційної роботи, то і майбутні студенти, і роботодавці сприймуть це як плюс. Адже це свідчить про:

  • прекрасні організаційні здібності вчителя;
  • уміння дистанційного викладача англійської підлаштовуватися під будь-які життєві обставини;
  • навички роботи в різних програмах, які використовуються в дистанційному вивченні англійської мови;
  • комунікаційні та креативні навички.

Якщо ти хочеш спробувати свої сили в дистанційному викладанні англійської мови, склади гарне резюме. Думай про нього як про найкращий маркетинговий інструмент. Резюме може стати ключем до отримання омріяної роботи в якості дистанційного викладача англійської. 
 

Як скласти резюме дистанційного викладача англійської

Правильно складене резюме на посаду дистанційного викладача англійської – гарантія того, що тебе покличуть на співбесіду
 

Незважаючи на те, що ти збираєшся викладати англійську онлайн, в резюме потрібно написати й про твій офлайн-досвід. Інформацію потрібно подати структуровано та грамотно.

  1. Спершу в резюме слід коротко розповісти про себе, вказавши повне ім'я, номер телефону та адресу електронної пошти. 
     
  2. Далі необхідно перерахувати всі наявні у тебе сертифікати та дипломи, які підтверджують твою педагогічну освіту. Кожен із них виноситься в окремий рядок, поруч потрібно вказати дату отримання.
     
  3. Потім в резюме слід стисло подати інформацію про твій викладацький досвід. Як було сказано вище, до цього розділу треба включити і традиційне викладання англійської мови, і дистанційне. Крім того, якщо у тебе був досвід волонтерської неоплачуваної роботи, про це також варто розповісти в резюме. Перелічи всі свої посади, а також часовий період роботи. Не забудь у резюме також вказати та відзначити маркерами, що входило у твої обов'язки і яких успіхів тобі вдалося досягти. 
     
  4. Якщо ти позиціонуєш себе як викладача англійської, що працює дистанційно, обов'язково розкажи, чому розглядаєш саме такий формат. Якщо в тебе гарне резюме, то роботодавці неодмінно захочуть зустрітися з тобою та обговорити можливість дистанційної роботи, навіть якщо їхнім пріоритетом спочатку був офлайн-формат.
     
  5. Також до свого резюме ти можеш прикріпити рекомендаційні листи від минулих роботодавців. Так буде зрозуміло, який ти фахівець з точки зору керівництва та колективу.
     
  6. В резюме слід розповісти про навички, не пов'язані з викладанням, які можуть бути корисними в подальшій роботі. Наприклад, ти знаєш іншу іноземну мову, крім англійської, вмієш працювати у фото- і відеоредакторах, грати на музичних інструментах тощо. 

Як скласти резюме дистанційного викладача англійської - 2

 

​Актуально як ніколи! Якщо тобі довелося починати все спочатку – ось добірка коротких курсів англійської для влаштування на роботу від онлайн-маркету курсів Booyyа.

Тримай -30% з промокодом HIRED30 та проходь курси:

  • LinkedIn Tutorial – 259 грн
  • Business English: CV, Cover Letters and Job Interviews – 207 грн
  • Elevator Pitch – 155 грн
  • 100 прикметників англійською для роботи в офісі – 207 грн
  • SMALL TALK в бізнес-середовищі – 207 грн
    та інші

Прокачай силу, дух і англійську з Booyyа. Все буде Україна!

Вам можуть сподобатись
Розмовна англійська онлайн – вивчаємо на курсах
Читати
Як швидко вивчити англійську: п'ять дієвих способів
Читати
Wartime. Stories of our Colleagues: викладач YC Олексій Терновий
Читати
How I Learned to Stop Worrying: долаємо тривогу та страх
Читати