Як вчити англійську онлайн за допомогою книг і фільмів

Умови пандемії схилили все більше людей до вибору дистанційного навчання. Вчити англійську онлайн зручно й дешево, адже ти не витрачаєш час і гроші на дорогу, а школу можна обрати незалежно від місця проживання.

Займатися англійською онлайн зручно не тільки індивідуально – це також хороший вибір для корпорацій.

 

Як вивчати англійську онлайн за допомогою книг і фільмів
 

Як вивчати англійську онлайн


Найкращий варіант – вчити англійську онлайн на мовних курсах у поєднанні з самостійною роботою. При цьому вона не має зводитися тільки до виконання домашки або селф-стаді. Розширюй свій словниковий запас, займаючись улюбленою справою. Читай статті, блоги та книги онлайн або дивись цікаві серіали та фільми. Знайди співрозмовників із різних країн і розвивай розмовну англійську. Доступ до інтернету дає необмежені можливості вивчити мову в комфортних умовах.
 

Де читати книги англійською онлайн?


Є чимало варіантів, де можна читати книги англійською онлайн. Обирай літературу залежно від інтересів і рівня володіння мовою на різних ресурсах. Так, для початкових рівнів підійдуть аудіокниги з субтитрами. Читай літературу в безкоштовних бібліотеках онлайн або купуй електронні версії бестселерів за ціною кави.

 

Як вивчати англійську онлайн за допомогою книг і фільмів - 2

Читай художню літературу англійською – варіанти для будь-якого рівня є онлайн
 

  • Книги англійською на YouTube

Читати книги та вчити іноземну онлайн зручно на YouTube. Так, тут є і таке. Залиті на платформу аудіокниги супроводжуються субтитрами. Так тобі не потрібно буде перевіряти вимову нових слів і розтягувати процес навчання. Ще один плюс цього способу – ти можеш регулювати швидкість відтворення, що важливо для початківців.

  • Безкоштовні бібліотеки

Електронні книги англійською можна знайти безкоштовно. Переважно це класика, яка підходить для рівнів нижче середнього, але й сучасні популярні автори також є. Вчити англійську з цікавими книгами приємніше та легше, ніж за підручниками. Безкоштовну літературу іноземною шукай у таких бібліотеках онлайн:

  1. BookRix;
  2. Project Gutenberg;
  3. Public Bookshelf;
  4. Manybooks.
  • Amazon

Якщо тобі потрібна нова цікава література, якої немає в безкоштовному доступі, заходь на Amazon або інші онлайн-магазини. Ціни в них зазвичай демократичні – від кількох центів до кількох доларів.
 

Дивимося фільми англійською онлайн


Для розвитку навички сприйняття англійської на слух і поліпшення розмовної мови дивись фільми, серіали, стендап-шоу та інший відеоконтент англійською. Щоб дивитися новинки з актуальною лексикою англійської мови, підпишись на стрімінгові сервіси Netflix, HBO або той же YouTube. Спочатку може бути важко, тоді підключай англійські субтитри (тільки не українські, тому що в такому випадку ти постійно будеш читати переклад). Виписуй незнайомі слова та вчи їх після кожного перегляду. Дивись фільми й серіали, зняті в різних англомовних країнах, щоб звикати як до американської, так і до британської, австралійської, канадської англійської.

Обирай те, що подобається тобі, і насолоджуйся вивченням англійської вдома.

Вам можуть сподобатись
Розігруємо місяць англійської на Smart HR онлайн-марафоні
Читати
Корпоративна англійська: історії успіху наших студентів
Читати
Швидко вивчити розмовну англійську: поради початківцям
Читати
Як проходять курси англійської мови для компаній
Читати