Корпоративні курси англійської мови: кому та чому їх обирати?

Корпоративні курси англійської мови в Києві – дуже корисне та вигідне рішення для будь-яких компаній. Корпоративна англійська в Києві не тільки підвищує рівень освіти в цілому, але й обирається керівниками як професійна підготовка персоналу.

Як проходять курси англійської мови для корпоративних клієнтів?

Корпоративні курси англійської – така форма навчання, коли викладачі приходять просто до вашого офісу. Співробітники навчаються іноземної мови, не залишаючи свого робочого місця. Якщо офісів кілька, вони розкидані по місту або країні, а також якщо співробітники працюють дистанційно – заняття проводяться на онлайн-платформі. Незалежно від формату (онлайн або офлайн), уроки проходять в групах, викладач ділить студентів на підгрупи або пари, використовує додатки та насичує заняття інтерактивом. Програму корпоративних курсів підлаштовують під потреби тієї чи іншої компанії. 
 

Як проходять курси англійської мови для корпоративних клієнтів?

Активне спілкування – головна риса корпоративних уроків англійської

Кому будуть цікаві корпоративні курси?

Заняття всім офісом підходять тим компаніям, співробітникам яких важливо мати високі комунікативні навички, в тому числі англійською мовою. Обирайте корпоративні курси англійської в Києві, якщо ви:

  • проводите перемовини;
  • розширюєте та зміцнюєте професійні контакти;
  • берете участь у ділових зустрічах;
  • проводите або готуєтеся до співбесід;
  • ведете ділові презентації.

Переваги курсів англійської мови для корпоративних клієнтів

  1. Відсутність «класичних» домашніх завдань. Ви не аналізуєте пройдений або додатковий матеріал самостійно, а готуєтеся до майбутньому уроку, переглянувши коротке відео та вивчивши лексику за допомогою додатків або ігор. На самому ж занятті – практика.
     
  2. Значна економія грошей і часу, оскільки навчання проходить переважно в робочий час і за рахунок компанії.
     
  3. Можливість зміцнити командний дух, а також розвивати творчий потенціал співробітників. Усі працівники офісу можуть провести час максимально цікаво та з користю. У процесі навчання колектив стане не тільки більш працездатним і продуктивним, але й зможе подружитися завдяки веселому спільному дозвіллю. 
     
  4. Для корпоративних клієнтів менеджери курсів англійської мови надають регулярні звіти про успішність кожного співробітника.
     
  5. Обирайте зручну форму навчання: онлайн або офлайн; велика група або міні-група; до, під час або після роботи.
     
  6. Із корпоративними клієнтами працюють тільки досвідчені викладачі, які пройшли додаткову підготовку в навчально-методичному центрі мовних курсів.

Корпоративні курси англійської мови: кому та чому їх обирати?

Вам можуть сподобатись
Онлайн - навчання англійської мови: Survival English
Читати
5 способів, як отримати практику англійської мови
Читати
Онлайн - англійська з носієм мови: поради викладачам
Читати
Once upon a time... Переклад нової казки Джоан Роулінг «Ікабог»
Читати