Онлайн - англійська з носієм мови: поради викладачам

Занурюватися в мовне середовище потрібно з перших днів занять з англійської мови онлайн. Тому викладач повинен проводити спікінг клаби для студентів регулярно. Для тих, у кого початковий рівень, це може бути справжнім випробуванням. Однак онлайн - англійська з носієм мови є одним із найбільш ефективних способів поліпшити свої навички. Студентам не варто боятися демонструвати свої знання, навіть якщо у них початковий рівень.
 

Онлайн - англійська з носієм мови: поради викладачам

Перші враження від занять з англомовним викладачем дуже важливі, тому що формують ставлення до навчання в цілому

Онлайн - курси англійської з носієм – це аж ніяк не ноу-хау. Наприклад, у Китаї в мовних школах, де працюють викладачі-іноземці, зі студентами на заняттях розмовляють тільки англійською. Це дозволяє звикнути до мови, а також створює асоціативний ланцюг, який допомагає швидше запам'ятати фрази й поповнити свій словниковий запас. Вчити онлайн англійську з носіями мови необхідно, оскільки в звичайному житті немає можливості постійно спілкуватися з ними.

Англомовні викладачі повинні підготувати своїх учнів до занять у такому форматі. Особливо якщо доводиться навчати новачків. Ось кілька корисних порад із навчання на онлайн - курсах англійської з носієм, які допоможуть направити учнів із початковим рівнем на ефективну роботу.

 

Онлайн - англійська з носієм мови: поради викладачам

 

  1. Використовуйте просту лексику й говоріть чітко – носіям на онлайн - курсах англійської, які викладають початківцям, потрібно бути трішечки дикторами. Якщо ви будете говорити в своєму звичному темпі, не звертаючи уваги на чіткість вимови, то студенти, які знають лише кілька слів англійською, будуть збентежені. Тому необхідно, щоб всі інструкції та пояснення матеріалу мали просте формулювання, а мова викладача була зрозумілою та чіткою.
     
  2. Дайте студентам можливість спершу послухати – потрібен час, щоб звикнути до іноземної мови та навчитися її сприймати. Тому не змушуйте учнів активно говорити на початку онлайн - курсів англійської з носієм. Це не означає, що ви повинні просто говорити перед класом, але будьте готові до того, що ваші учні звикнуть до вашої вимови через якийсь час.
     
  3. Повторюйте. Повторення одних і тих же речень знову й знову – це нудно, але необхідно в роботі з новачками.
     
  4. На перших заняттях уникайте складних слів і конструкцій – краще зосередитися на тому, щоб навчити студентів із початковим рівнем вловлювати контекст, а не точність перекладу.
     


Незалежно від того, наскільки доброзичливу і розслаблену атмосферу в класі ви створюєте, вивчення нової мови все одно може бути страшним. Особливо коли студенти не зовсім розуміють те, що відбувається. Тому набагато краще навчити учнів орієнтуватися під час уроку за допомогою простої та зрозумілої лексики.

Спостерігаючи за студентами, ви скоро помітите прогрес – вивчивши кілька слів і звикнувши до їх використання, вони навчаться вести розмову більш розгорнуто та впевнено.

Вам можуть сподобатись
Англійська дистанційно: дивимося, співаємо та вчимося
Читати
Де безкоштовно поспілкуватися англійською онлайн
Читати
Онлайн - навчання англійської мови: Survival English
Читати
5 способів, як отримати практику англійської мови
Читати