Онлайн - навчання англійської мови: Survival English

Вчити англійську можна й потрібно, і з кожним днем ми переконуємося в цьому все більше. Ажіотаж навколо мовних шкіл, які пропонують онлайн - курси англійської, навіть не думає спадати. Такими темпами в найближчі десятиліття кількість людей, які вільно володіють англійською як другою рідною мовою, збільшиться вдвічі.

Записуючись на онлайн - навчання англійської мови, ви точно хочете в перспективі знати її на високому рівні. Але якщо у вас немає ніяких навичок, але хочеться максимально швидко поповнити свій словниковий запас і вивчити лексику для повсякденного використання, тоді сконцентруйтеся на Survival English. Що це таке і на яких заняттях з англійської онлайн цього навчають? Давайте з’ясовувати.
 

Онлайн - навчання англійської мови: Survival English

Вчимо лексику, яку можна впевнено використовувати в мовному середовищі
 

Survival English або англійська для виживання – це термін, який викладачі з навчання англійської мови онлайн використовують для позначення поширених висловів і набору слів, які необхідні для виконання повсякденних завдань. Наприклад:

  • замовити їжу в ресторані;
  • дати правильну адресу таксисту;
  • купити квитки на потяг чи літак і так далі.

Залежно від напрямку та спеціалізації занять з англійської онлайн, студенти вивчають загальну чи професійну англійську лексику. Опинившись у мовному середовищі, ви будете мати справу з побутовими задачами, а не тільки робочими моментами. Тому на онлайн - навчанні англійської мови заглибтесь у вивчення поширених слів і фраз, також намагайтеся практикуватися та використовувати їх у вашому житті. Для новачків Survival English – це справжнє рятувальне коло. Навіть невеликий словниковий запас допоможе їм впоратися з будь-якою ситуацією.
 


На заняттях з англійської онлайн викладачеві не обов'язково робити акцент на граматиці. Важливо, щоб учні були досить впевненими, щоб використовувати кілька простих фраз і мати можливість зробити покупки в магазині та запитати дорогу в незнайомця. Це головне завдання Survival English і онлайн - навчання англійської мови.

Повсякденні курси корпоративної англійської онлайн присвячені таким темам:

  • how to introduce themselves to each other;
  • how to ask for and give some personal information;
  • how to use a menu and order a meal;
  • how to explain that they have lost their hotel key;
  • how to explain their job.

Крім корисного словникового запасу та повсякденної лексики, на заняттях з англійської онлайн викладачі дають інформацію про культуру спілкування та поведінку в формальному та неформальному середовищі. Наприклад, на діловій зустрічі, конференціях і презентаціях для потенційних клієнтів, партнерів, інвесторів тощо.

Що саме з Survival English учням слід вивчати, можна визначити на уроках. Завдання викладача – дати учням різноманітний і корисний словниковий запас, який буде у них під рукою. Крім того, важливо давати учням можливість практикуватися. У межах уроку це можна зробити за допомогою рольових ігор за різними сценаріями. Вельми корисний і ефективний метод, який допомагає позбавитися страху говорити іноземною мовою, тренувати вимову та поліпшити сприйняття англійської на слух.

 

Онлайн - навчання англійської мови: Survival English

Вам можуть сподобатись
Онлайн - заняття з англійської мови: базові фрази
Читати
Вчимо англійську мову з нуля онлайн: формальні й неформальні вітання
Читати
Англійська дистанційно: дивимося, співаємо та вчимося
Читати
Де безкоштовно поспілкуватися англійською онлайн
Читати