Чому варто вибрати курси англійської від Yappi Corporate?

Усе більшої популярності в наш час набирає корпоративне навчання англійської мови. Щоб організувати такі курси, необхідно гарненько постаратися: вибудувати гнучкий графік, знайти відповідне приміщення, підібрати досвідчених викладачів. Як же з усім цим впоратися на відмінно? Яппі Київ допоможе знайти рішення цієї проблеми.

Yappi Corporate – це організація, яка працює з корпоративними клієнтами. Ми допомагаємо вивчати англійську мову просто у вашому офісі, адже пропонуємо корпоративні заняття з іноземної на території замовника.

Чому варто вибрати курси англійської від Yappi Corporate?

Переваги Яппі Київ

  1. Великий досвід, на ринку ми вже 13 років.
  2. Чітке розуміння поставлених завдань – клієнти отримують професійні, точні знання.
  3. Подача інформації передбачає швидке, але ефективне навчання.
  4. Методичні розробки допомагають викладачам із сучасним підходом до навчання.
  5. Високий рейтинг і реальні позитивні відгуки задоволених клієнтів.

Навчання в школі англійської Yappi Corporate

Щоб стати клієнтами школи Yappi Київ, потрібно просто відвідати наш сайт, зареєструватися і заповнити заявку, залишивши свій номер телефону. Працівник нашої компанії зв'яжеться з вами та допоможе організувати весь процес корпоративного навчання.
 

Навчання в школі англійської Yappi Corporate
Англійська від Яппі в Києві – правильний вибір


У Яппі, як і в інших школах, все починається з визначення рівня англійської клієнтів. Обов'язково вислуховуються всі побажання та вимоги, а тільки потім складається програма навчання. Для одних важливо розвинути письмові здібності, для інших – курси розмовної англійської. Ми пропонуємо пробне заняття, щоб клієнт міг зрозуміти, що це те, що йому потрібно.

Бувають такі ситуації, що не всі співробітники, яких потрібно навчати, перебувають безпосередньо в Києві. Із них ми також знайшли вихід – навчання онлайн.

Контролювати процес навчання у нашій школі дуже легко. Студенти використовують спеціальну зручну платформу під назвою YC Cloud. Тут легко можна перевірити й успішність, і домашнє завдання, і навіть протестувати свої знання.

Пам'ятайте: результат занять у школі Yappi Київ залежить від вас. Щоб він був позитивним, будьте активними під час занять, відповідайте на запитання, беріть участь в обговореннях і робіть домашнє завдання. Незважаючи на те, що всі ми – дуже зайняті люди, потрібно намагатися знаходити час для додаткових занять. Важливо дивитися фільми англійською мовою, слухати аудіокниги, читати іноземну літературу. Тоді результат буде просто чарівним.

Вам можуть сподобатись
«We Shall Fight on the Beaches» – Вінстон Черчилль
Читати
Джедаї, балакучі тварини та (супер)герої: що дивитися в кіно цієї зими
Читати
Чи варто вчити англійську мову індивідуально?
Читати
Навчання англійської мови: секрети для початківців і просунутих
Читати