Вивчати англійську онлайн можна весело за допомогою ігор

Щоб корпоративне навчання онлайн було ефективним, заняття мають бути цікавими й давати можливість кожному студенту виявити свої здібності. На групових уроках залучати студентів курсу до процесу слід за допомогою розмовних ігор. Якщо займатися англійською онлайн і концентруватися тільки на заучуванні правил граматики та нових слів, то це перетворюється на обтяжливу рутину. Урізноманітнити корпоративні заняття з англійської можна за допомогою: 

  • діалогів на задану тему;
  • обігрування робочих ситуацій з використанням вивченої лексики;
  • лексичних ігор. 

Зупинимося на останніх. Досвідчені викладачі знають, що для більшої ефективності освітнього процесу варто активно використовувати ігри на запам'ятовування слів і фраз.
 


Word race / Перегони слів


Настільна гра, в яку також можна грати, якщо займатися англійською онлайн. Її суть досить проста: за певний час потрібно скласти якомога більше слів із запропонованих літер алфавіту. Вони мають відповідати одній обраній категорії або темі уроку. Якщо ви вивчаєте англійську мову онлайн на корпоративних курсах, то ця гра посприяє запам'ятовуванню бізнес-термінів для проведення перемовин із зарубіжними партнерами. Завдяки таким веселим і цікавим заняттям з іграми співробітникам офісу буде цікаво займатися англійською онлайн.
 

Hot Seat / Відгадай слово


Ця цікава гра на запам'ятовування іноземних слів допомагає ще й практикувати розмовну англійську, поступово позбуватися акценту та сприймати мову на слух. Як можна грати в Hot Seat на уроках із вивчення англійської мови онлайн? За допомогою синонімів викладач описує слово, а студентам необхідно його відгадати. За певну кількість часу необхідно відгадати якомога більше слів.
 

Tell the sixth / Назви шість слів


Вивчати англійську онлайн може бути дуже весело, якщо грати в цю лексичну гру. Краще це робити в кінці уроку для закріплення знань. Грати в Tell the sixth дуже просто: дається лексична тема, й учневі необхідно привести п'ять слів, які цій темі відповідають. Шосте слово до переліку попередніх повинен назвати наступний учень. Так проводиться опитування на будь-яку вивчену лексику, що сприяє більш високим результатам вивчення англійської мови онлайн.
 

Вивчати англійську онлайн можна весело

Граємо, вивчаємо англійську мову онлайн і не помічаємо, як швидко летить час на заняттях
 

Лексичні ігри дають непогану розрядку та наповнюють позитивом. Тому студенти більш охоче приєднуються до занять, намагаються бути активними та залученими до процесу. 

Урізноманітнити освітній процес не так важко, як здається. Викладачі іноземних мов мають план проведення уроку, щоб дати слухачам корпоративного курсу більше корисної інформації з граматики, а також відпрацювати вивчену лексику та показати, як використовувати її на практиці.

Спробуйте корпоративний курс від компанії Yappi Corporate. Ми займаємось англійською онлайн за сучасними підручниками та актуальним матеріалами. Робимо все, щоб навчання було цікавим і веселим!

 

Вивчати англійську онлайн можна весело за допомогою ігор

Вам можуть сподобатись
Звуки карантину: 5 пісень, якими нам запам'ятається локдаун
Читати
Корпоративне навчання онлайн – правильна інвестиція в майбутнє
Читати
Технічні проблеми під час практики англійської мови з носієм онлайн
Читати
Англійська онлайн із носієм – покращуємо вимову
Читати