ТОП-8 мобільних додатків для викладачів англійської

  • Що б ще використати для Warm-up?
  • Набридло вже носити з собою стільки книг і копій.
  • Хочеться якусь цікаву та продуктивну гру для своїх учнів.

Знайомі фрази? Тоді ця стаття саме для тебе! Yappi Corporate підготували добірку зручних та корисних безкоштовних додатків для занять англійської.

 

ТОП-9 мобільних додатків для викладачів англійської

 

#1 Kahoot


Перетворює ваш урок в ігрове шоу. Все, що тобі потрібно зробити, це ввести заздалегідь підготовлені питання і відповіді в додаток. Таким чином миттєво створюється поле для гри в самому телефоні. А твої студенти потім можуть завантажити Kahoot і використовувати його для розваг і веселощів.

Завантажити:
Android - тут
iOs - тут
 

#2 Pocket


Чудовий спосіб швидко зберегти все, що сподобалося, статті, відео та інший веб контент, доречний для майбутніх занять. Що найцікавіше - додаток дозволяє переглядати всю збережену інформацію в офлайні. А ще немає простішого способу поділитися повчальними статтями зі своїми студентами.

Завантажити:
Android - тут
iOs - тут

 

headphones

 

#3 Studyblue


Допомагає викладачам створювати діджитальні набори карток, правил і тестів. Все це можна наповнити аудіо та відео матеріалами. Більш того, студенти зможуть створювати і ділитися своїми наборами карток. Чудове місце, щоб вивчати мову на додаток до занять і підручників.

Завантажити:
Android - тут
 

#4 TED Talks


Так, так, так. Всі про це знають і використовують відео на своїх заняттях. Але не всі знають, що є й мобільний додаток. У ньому можна дивитися відео з субтитрами, створювати плейлисти, робити закладки виступів для подальшого перегляду.

Завантажити:
Android - тут 
iOs - тут

 

tablet

 

#5 Animoto


Чудовий варіант для творчих проектів. Студенти зможуть створювати свої відео на основі шаблону. А також зможуть вибрати тему, музику, зображення, відео і текст. Результатом можна поділитися з усією групою. Таким чином викладач зможе залучати студентів до виконання домашніх завдань.

Завантажити:
iOs - тут
 

#6 Words With Friends


Ця гра - непоганий інструмент для тренування словотвору. Тисячі американців грають в неї кожен день.

Завантажити:
Android - тут
iOs - тут

 

apps

 

#7 ENpodcast 


Авторські подкасти для тих, хто вивчає англійську. Ти можеш пропонувати їх в якості домашніх завдань, або використовувати як listening на уроці. Додаток розроблений мережею мовних шкіл Green Forest.

Завантажити:
Android - тут
iOs - тут
 

#8 Heads Up!


Всі бачили шоу Еллен Дедженерес? Вони там часто грають в цю гру. Схожа на гру Крокодил (Шаради), але при цьому тебе знімає камера. :) Можна переглянути свій раунд, виправити помилки, обговорити слова.

Завантажити:
Android - тут

 

Використання додатків в класі дарує нові можливості в навчанні.

Буть сучасним, використовуй технології! Вони швидко розвиваються для нас.

Вам можуть сподобатись
Stephen Hawking Tribute – добірка цитат великого вченого
Читати
Професійна англійська – який курс обрати
Читати
Професійний сленг в англійській. Як його використовувати?
Читати
Номінанти на Оскар 2018. Добірка фільмів та корисна лексика
Читати