Онлайн-платформи для вивчення англійської мови

Компанії, які йдуть у ногу з часом, паралельно зі своєю офлайн-роботою пропонують також онлайн-послуги. Сюди відносяться страхові компанії, банки, магазини, мовні школи, зокрема – корпоративні курси англійської.

 

Онлайн-платформи для вивчення англійської мови


Англійська онлайн на платформах і в застосунках – це зручне доповнення до живого навчання, а іноді й зовсім його повноцінна заміна. Платформа для вивчення англійської мови онлайн – прекрасна можливість щодня розширювати словниковий запас. За допомогою додатків люди можуть вивчати англійську онлайн незалежно від свого рівня знань.
 

Онлайн-платформи, які можна використовувати для вивчення англійської мови
 

  1. BBC Learning English

Тут ви можете безкоштовно вивчити граматику, оновити й суттєво збільшити лексичний запас, а також попрактикуватися в удосконаленні вимови. Вправи й уроки в аудіо- та відеоформаті оновлюються щодня. Ви можете відвідувати цю онлайн-платформу для вивчення англійської як сайт або завантажити додаток на смартфон. Обирайте категорію (граматика, лексика, вимова тощо), рубрику (новини, 6-хвилинна англійська, англійська для роботи тощо) – і вперед до знань. Для закріплення матеріалу проходьте цікаві квізи.

  1. Simpler

На цій платформі для онлайн-навчання англійської можна вивчити мову в ігровій формі. Додаток пропонує пройти тест на визначення вашого вихідного рівня англійської, після чого розраховує складність вправ. Граматику тут представляють у вигляді наочних правил, а нову лексику подають через асоціації. Бонус і особливість цього додатку – захопливі детективні історії, за допомогою яких ви будете закріплювати знання.

 

Онлайн-платформи для вивчення англійської мови

 

  1. LinguaLeo

Одна з найпопулярніших онлайн-платформ для вивчення англійської мови, де вам потрібно підгодовувати левеня. Ласощі для нього даються за правильні відповіді на запитання та виконані завдання з граматики та лексики. Тут ви можете читати розповіді, вчити англійську за піснями, проходити граматичні часи одразу на прикладах тощо. Додаток нагадує вам, коли варто повторити вже вивчений матеріал.

  1. Duolingo 

Тут ви теж будете вчитися в ігровій формі, яка вже встигла зарекомендувати себе та знайти масу шанувальників по всьому світу. Завдання короткі, але охоплюють усі аспекти вивчення іноземної мови. Разом вони складають 34 години навчання, що дорівнює семестру в мовній школі. Із такою онлайн-платформою для вивчення англійської мови можна дійсно швидко перейти на новий рівень.

  1. Memrise

Сучасні технології та креативний підхід дозволяють вчитися ефективно та непомітно для себе. Веселі навчальні відеоролики з нейтів спікерами, доступні на цій онлайн-платформі для вивчення англійської мови, дають необхідну теорію, а онлайн-ігри та вправи дозволяють практикуватися. Достатньо приділяти до 15 хвилин на день таким інтерактивним заняттям, щоб тримати себе в тонусі та вдосконалювати свою англійську.
 


 

Вам можуть сподобатись
Корпоративне навчання онлайн – правильна інвестиція в майбутнє
Читати
Технічні проблеми під час практики англійської мови з носієм онлайн
Читати
Англійська онлайн із носієм – покращуємо вимову
Читати
Вивчати англійську онлайн можна весело за допомогою ігор
Читати